«Κωνσταντινούπολη Ανατροπή Πεπρωμένου»: Η λαμπερή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στάθη Νικολαΐδη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Κωνσταντινούπολη Ανατροπή Πεπρωμένου»: Η λαμπερή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στάθη Νικολαΐδη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η νέα κυκλοφορία των Εκδόσεων ΔΕΡΕ - Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών - Με Βαλτινό, Βούρο, Λουιζίδου, Πολίτου και τραγούδι από τη Σία Κοσκινά η εκδήλωση

mikri_olo_to_panel_main
Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσίαση του βιβλίου των Εκδόσεων ΔΕΡΕ «Κωνσταντινούπολη Ανατροπή Πεπρωμένου», του ηθοποιού και συγγραφέα Στάθη Νικολαΐδη, για χάρη του οποίου γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε o νομικός και συγγραφέας, Στέφανος Παπαδόπουλος. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, για τον Σύνδεσμο Μεγαλοσχολιτών ο πρόεδρος Δημήτρης Δερβεντλής, για τον Σύλλογο Ζαππίδων η αντιπρόεδρος Κυβέλη Φραγκάκη, για τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών ο πρόεδρος Νίκος Κόλμαν και για τον Σύνδεσμο Κεντρικιάδων η πρόεδρος Όλγα Χάρτμαν.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Κωνσταντινουπολίτης καθηγητής μαθηματικών από τη Μεγάλη Του Γένους Σχολή, Μιχάλης Μαυρόπουλος.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Παρουσίαση βιβλίου Στάθη Νικολαΐδη (1)

cinemascope
Εικόνα από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών


Για το περιεχόμενο του βιβλίου μίλησε ο δημοσιογράφος από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» Βασίλης Αναστασόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια διάβασε και αποσπάσματα του βιβλίου. Οι γνωστοί ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός, Όλγα Πολίτου, Γιάννης Βούρος και Ρένια Λουιζίδου επίσης διάβασαν στο κοινό αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ μίλησαν για τον συγγραφέα και το έργο του.

mikri_again_olo_to_panel
Το πάνελ της παρουσίασης: Από αριστερά προς τα δεξιά o νομικός και συγγραφέας, Στέφανος Παπαδόπουλος, ο συγγραφέας Στάθης Νικολαΐδης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασόπουλος, οι ηθοποιοί Όλγα Πολίτου, Γιάννης Βούρος, Ρένια Λουιζίδου, Γρηγόρης Βαλτινός, ο μαέστρος Αντώνης Καρατζίκης στο πιάνο και η ερμηνεύτρια μουσικού θεάτρου Σία Κοσκινά


Την εκδήλωση «έντυσαν», με τις υπέροχες φωνές τους, η ερμηνεύτρια μουσικού θεάτρου Σία Κοσκινά, αλλά και ο Γρηγόρης Βαλτινός -η έκπληξη της βραδιάς, σε ρόλο τραγουδιστή. Στο πιάνο τους συνόδευσε ο μαέστρος Αντώνης Καρατζίκης.

mikri_valtinos_apospasma
Ο Γρηγόρης Βαλτινός διαβάζει απόσπασμα του βιβλίου - Δίπλα του, η Ρένια Λουιζίδου και ο Γιάννης Βούρος

olga_politou
Η Όλγα Πολίτου διαβάζει απόσπασμα του βιβλίου


Μετά την ομιλία του συγγραφέα Στάθη Νικολαΐδη, η εκδήλωση έκλεισε, με τον ίδιο να υπογράφει τα βιβλία του στον χώρο της δεξίωσης. 

Ήταν, κατά γενική παραδοχή, μία παρουσίαση βιβλίου έξω από τα συνηθισμένα, με το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο και να συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση. Θα έλεγε κανείς ότι θύμιζε περισσότερο θεατρική παράσταση, με αποσπάσματα του βιβλίου που «χρωμάτισαν» με τις φωνές τους σπουδαίοι ηθοποιοί, αλλά και με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, που απέδωσε, συνοδεία πιάνου, η Σία Κοσκινά.

kosmos_1
Άποψη από την κατάμεστη αίθουσα


kosmos_2
Εικόνα από την κατάμεστη αίθουσα


Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας κατάφερε να «ενώσει», υπό τη σκέπη του, τα σωματεία των Κωνσταντινουπολιτών, που βρέθηκαν στο πλευρό του -και όχι αδίκως, καθώς ο πολυπράγμων Στάθης Νικολαΐδης θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους σύγχρονους Κωνσταντινουπολίτες συγγραφείς.

Όλοι, τώρα, περιμένουν το επόμενο, τέταρτο συγγραφικό του εγχείρημα...

Παρουσίαση βιβλίου Στάθη Νικολαΐδη (2)


mikri_stathis_omilia1
Από την ομιλία του συγγραφέα


mikri_stathis_ypografei_books
Ο συγγραφέας Στάθης Νικολαΐδης υπογράφει το βιβλίο του

parousiasi_prvtagonistes
Ρένια Λουιζίδου, Γρηγόρης Βαλτινός, Στάθης Νικολαΐδης, Γιάννης Βούρος, Όλγα Πολίτου



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης πήγε σε φαρμακείο για να πάρει self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου - Δείτε το βίντεο

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση με τους 5 νεκρούς στην Άγκυρα


Μασκ και Πούτιν μιλούν συχνά στο τηλέφωνο, αποκαλύπτει η Wall Street Journal - Τι λένε στις μυστικές τους συζητήσεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης