Andrea Bocelli: Γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας του με έναν επετειακό δίσκο και δύο ταινίες

Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν κάνει ντουέτα μαζί του

Ένα νέο, επετειακό άλμπουμ για τον εορτασμό των 30 χρόνων της επιτυχημένης μουσικής καριέρας του κυκλοφόρησε ο Andrea Bocelli. Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, «Andrea Bocelli Duets», περιλαμβάνει ντουέτα του με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Στη λίστα των τραγουδιών συναντάμε κομμάτια από παλαιότερες μουσικές συναντήσεις του σπουδαίου Ιταλού τενόρου με τους Ed Sheeran, Céline Dion, Sarah Brightman, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Giorgia, και Luciano Pavarotti, αλλά και κάποια καινούργια που ηχογραφήθηκαν αποκλειστικά γι αυτή την κυκλοφορία με τους Shania Twain, Chris Stapleton, Gwen Stefani, Marc Anthony, Sofia Carson, Lauren Daigle, Elisa, Matteo Bocelli και Hans Zimmer.
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας επετείου, θα δούμε δύο νέες ταινίες αφιερωμένες στη ζωή και την καριέρα του. Η μία έχει τίτλο «Andrea Bocello 30: The Celebration» και η δεύτερη, με τίτλο «Andrea Bocelli: Because I Believe», έχει την μορφή ντοκιμαντέρ το οποίο καταγράφει το συναρπαστικό του τραγουδιστή από τα piano bar, μέχρι την κορυφή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι σημαίνει η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν: Η κίνηση ουσίας προς τις ΗΠΑ και το «μήνυμα» που έλαβε η Τεχεράνη

Παρέλαση με λιακάδα και 26 βαθμούς - Πότε σπάει ο αντικυκλώνας και έρχονται βροχές

Υπόγειος πόλεμος Τράμπ - Λαγκάρντ για το Bitcoin - Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση στους κεντρικούς τραπεζίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr