Η «Μικρόπολις» των γεύσεων στο Μουσείο Μπενάκη
18.05.2015
14:31
Μία γιορτή της γεύσης πραγματοποιείται για τρεις ημέρες (22 έως 24 Μαΐου) στους χώρους του Μουσείου
Για τρεις ημέρες, τη Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 22, 23 και 24 Μαΐου, η «Μικρόπολις», η γιορτή της γεύσης επιστρέφει με την πρότυπη γειτονιά της γεύσης και της διατροφής αποκλειστικά στις «Ημέρες Γαστρονομίας» 2015. Από τις 10:00 το πρωί έως και το μεσημέρι, οι Μ.Κ.Ο. «Οργάνωση Γη» και «Μπορούμε», η «Lets Go Green», ο γνωστός chef Βησσαρίων Παρθένης, η Θέμις Καρδιόλακα και αγαπημένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων, από μεγάλους εκδοτικούς οίκους, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι στη γεύση.
Οι επισκέπτες της «Μικρόπολις» θα μάθουν τα πάντα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή, το θέμα της σπατάλης φαγητού και την κομποστοποίηση. Θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν, θα πειραματιστούν και φυσικά θα διασκεδάσουν παρέα με το Σπόρο, τον Τζακ και τη Φασολάδα, το Στρουμπουλό Τερατάκι, τον Βίτα και τη Μίνι που κυνηγούν μια Βιταμίνη, το «Γεώ» το γεωσκώληκα, τη Μελιτζανόπιτσα της Μαμάς και τα Φουρνιστά Λαλάγγια της Γιαγιάς, την Ελίτσα τη Μαυρομάτα, Φράουλες, Βατόμουρα και Τρεις Σταγόνες Μέλι…
Οι επισκέπτες της «Μικρόπολις» θα μάθουν τα πάντα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή, το θέμα της σπατάλης φαγητού και την κομποστοποίηση. Θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν, θα πειραματιστούν και φυσικά θα διασκεδάσουν παρέα με το Σπόρο, τον Τζακ και τη Φασολάδα, το Στρουμπουλό Τερατάκι, τον Βίτα και τη Μίνι που κυνηγούν μια Βιταμίνη, το «Γεώ» το γεωσκώληκα, τη Μελιτζανόπιτσα της Μαμάς και τα Φουρνιστά Λαλάγγια της Γιαγιάς, την Ελίτσα τη Μαυρομάτα, Φράουλες, Βατόμουρα και Τρεις Σταγόνες Μέλι…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr