Ο Αριστερόχειρας, με τον Τζέικ Τζίλενχαλ

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ σφίγγει τις γροθιές του, αγκαλιάζει την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και οδεύει προς τα Όσκαρ.

Μια δυνατή ιστορία απώλειας αλλά κι ένα θριαμβευτικό ταξίδι προς την εξιλέωση ξεκινάει στις κινηματογραφικές αίθουσες.



Ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας και μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής. Το αστείρευτο ταλέντο και η αγάπη για τη δουλειά του τον καθιστούν αήττητο κι ευτυχισμένο, όμως η πλουσιοπάροχη και πλήρης ζωή του τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναπόφευκτα, η ζήλια γεννά έχθρα κι ανταγωνισμό, πολλές φορές αθέμιτο, και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο γενναίος μποξέρ θα βρεθεί απέναντι σ’ έναν ιδιαίτερα ισχυρό αλλά βρόμικο αντίπαλο! Όμως επειδή κανείς δε μπορεί να γκρεμίσει τον σπουδαίο και πανίσχυρο Χόουπ, θα πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση με πλάγιο τρόπο. Πολύ σύντομα, ένα τραγικό συμβάν θα τον βυθίσει στο αλκοόλ και η ιδανική του ζωή δείχνει να καταρρέει μέρα με τη μέρα απειλώντας να του στοιχίσει για πάντα την καριέρα του αλλά και την κηδεμονία της κόρης του. Κι εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ, ιδιοκτήτης πλέον ενός φτωχικού συνοικιακού γυμναστηρίου, τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να βρει πάλι τον δρόμο του προς την κορυφή.




Αντιμέτωπος με την δυσκολότερη μάχη της ζωής του, ο Μπίλι θα πρέπει να κυριεύσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr