Σταμάτης Γονίδης: «Υλοποιώντας» την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του για φιλανθρωπικό σκοπό

Yπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Το ταλέντο του πάνω στον καμβά αποκαλύπτει ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 19:00, ο δημοφιλής ερμηνευτής θα υποδεχτεί όλους του φίλους του, στην πολιτιστική αίθουσα «Ιωνία» πλησίον του Δημαρχείου Βούλας, όπου θα εκτεθούν 25 έργα του. «Όταν ζωγραφίζω, απογειώνομαι» εξομολογείται ο τραγουδιστής, ο οποίος θα προσφέρει όλα τα έσοδα από την πώληση των πινάκων στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Νικόλαος-Οικοτροφείο Παιανίας».



Μαζί με τους συνεργάτες του από τη δισκογραφική εταιρία του «Sonar» το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο Σταμάτης Γονίδης επισκέφθηκε το οικοτροφείο όπου τον υποδέχτηκαν φανερά συγκινημένοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ και γονιός διδύμων αυτιστικών Χειμωνάς Ιωάννης, η σύζυγός του Φωτεινή Χειμωνά, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου πατήρ Αθανάσιος, ο πατήρ Γαβριήλ και η υπόλοιπη «οικογένεια» του «Αγίου Νικολάου».

«Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης στο επίσημο κάλεσμά του και καταλήγει: «Γιατί στη ζωή τελικά μας μένουν όλα αυτά που δώσαμε». Ο τίτλος της έκθεσης είναι «ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ» και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr