Μια ιστορική βραδιά στο επιβλητικό Παλάτι της Βασιλικής οικογένειας Colonna στη Ρώμη

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και οικοδέσποινα η γνωστή απόγονος της διάσημης οικογένειας που ανήκει το Παλάτι, Πριγκίπισσα Olimpia Colonna

Μία μεγαλειώδης ιδιωτική δεξίωση, με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό στη Ρώμη της Ιταλίας, έγινε αφορμή να τιμήσουν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς ήταν η Πρόεδρος του Maria Callas Monaco Gala & Awards, Ιωάννα Ευθυμίου, ο Γιώργος Ντάβλας και ο Άρης Μυλωνάς. Για το λόγο αυτό άνοιξαν οι πόρτες του φημισμένου Παλατιού της ιστορικής οικογένειας Colonna στη Ρώμη, για να υποδεχτούν όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και οικοδέσποινα η γνωστή απόγονος της διάσημης οικογένειας που ανήκει το Παλάτι, Πριγκίπισσα Olimpia Colonna.

Πριγκίπισσα Olimpia Colonna, Ιωάννα Ευθυμίου, Marcos Marin


Γιώργος Ντάβλας, Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό, Ιωάννα Ευθυμίου, Άρης Μυλωνάς

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μοναδικό Palazzo Colonna, το μεγαλύτερο Παλάτι της Ρώμης, που ανήκει στην οικογένεια Colonna, μία από τις σπουδαιότερες, πλουσιότερες και παλαιότερες αριστοκρατικές οικογένειες της Ρώμης, με ρίζες το 1.000 μ.X..

Μέλος της γνωστής οικογένειας ήταν και ο Πάπας Μαρτίνος ο Ε’ που στο εσωτερικό του Παλατιού υπάρχουν το πορτρέτο και ο θρόνος του.



Το μοναδικό και ιστορικό αυτό Παλάτι, θεωρείται το κόσμημα της Ρώμης και το εσωτερικό του αποτελείται από μεγάλα σαλόνια διακοσμημένα όλα με θαυμαστά έργα τέχνης σπουδαίων ζωγράφων της Αναγέννησης όπως του Michelangelo, Tintoretto, Caravaggio και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Η μαγική αυτή βραδιά περιελάμβανε δείπνο υψηλών προδιαγραφών, μουσικό πρόγραμμα με guest star την Ilaria Della Bidia, αλλά και δημοπρασία έργων τέχνης γνωστών καλλιτεχνών που τα έσοδα προορίζονταν για το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου και το περιβάλλον.

Ένα από τα μοναδικά έργα Τέχνης ήταν δωρεά από το συνεργαζόμενο καλλιτέχνη του Maria Callas Monaco Gala & Awards, Βραζιλιάνο, Marcos Marin, ο οποίος φιλοτέχνησε ένα θαυμαστό γλυπτό του γνωστού και αείμνηστου οδηγού αγώνων της Formula 1, Βραζιλιάνου επίσης, Ayton Senna.




Photo Crédits: Pesce Lorenzo


Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr