Η πιο ανατρεπτική παρουσίαση βιβλίου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Χρύσα Γκούτζιου παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι κλασσικές υποθέσεις του Τερατολόγου Μακ Μπρέιν: Η γοργόνα της τύχης» σε εικονογράφηση της Ντέμι Κοσκινά, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Allou Fun Park

Ελάτε να απολαύσουμε την παρουσίαση του βιβλίου σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φαντασία και δημιουργικότητα και να γιορτάσουμε την μαγεία του Halloween, στα Freaky Weekends του μοναδικού Allou Fun Park. Φορέστε τη Halloween διάθεσή σας για μια βραδιά γεμάτη μυστήριο, διασκέδαση κι εκπλήξεις!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Lebee Publications και θα το βρείτε στο e-shop
https://lebeepublications.gr/shop/oi-klassikes-ypotheseis-toy-teratologoy-makmprein/

www.lebeepublications.gr

Η ιστορία

Σκωτία, 1900

Στα Χάιλαντς, σε ένα ξεχασμένο από το χάρτη νησί με το όνομα «Η Ουρά του Ψαριού», δεκατρείς δολοφονίες με δεκατρείς διαφορετικούς τρόπους λαμβάνουν χώρα στον Οίκο της «Γοργόνας της Τύχης».

Θα καταφέρουν ο τερατολόγος ΜακΜπρέιν και ο πιστός βοηθός του Μπάμπλερ να λύσουν το μυστήριο, του ποιος ή τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, πριν να είναι αργά;
Μια σειρά από φανταστικές ιστορίες ξεκινά μέσα από ένα ταξίδι που μπλέκει τα κλασικά παραμύθια, τους μύθους, τους θρύλους και τα απόκοσμα στοιχειά των παιδικών μας χρόνων με έναν παράδοξα σαρκαστικό τρόπο.
Εικονογράφηση: Ντέμι Κοσκινά

Οι συγγραφείς:

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε η αγάπη του για το γράψιμο, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών έργων, παραμυθιών και ποιημάτων. Το πρώτο του έργο με τίτλο «Ζιακ, η έκλειψη» εκδόθηκε από τις εκδόσεις Anubis το 2018. Παράλληλα, τον κέρδισαν η υποκριτική και η μουσική. Έχει παίξει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους: «Iki yaka bir ismail», ATV (2012)- «Ταμάμ», ANT1 (2014-2017)-«Παρθένα ζωή», ΑΝΤ1 (2017-2018)-«Όσο έχω εσένα», (2018-2019)- «Σπίτι είναι», ALPHA (2019-2020)-Μιούζικαλ «Barbarella: The 80s Musical», Θέατρο Πειραιώς (2014-2015)-«Οικογένεια Άνταμς», θέατρο Βέμπο (2016-2017). Επίσης, έχει κάνει μεταγλώττιση στην ταινία «Τραγούδα» (2018), ενώ τον συναντάμε και ως frontman του συγκροτήματος Svbstance.
Η Χρύσα Γκούτζιου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 2001. Αποφοίτησε στην Κατερίνη και σπουδάζει στο τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου. Μέσω της σχολής της ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη συγγραφή σεναρίων. Η αγάπη της για αυτήν την οδήγησε αργότερα στη δημιουργία ιστοριών μικρού μήκους.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
«ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΥ ΜΑΚΜΠΡΕΙΝ: Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»
Των Γιάννη Χατζηγεωργίου – Χρύσας Γκούτζιου
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 19:30
ALLOU FUN PARK Λεωφ. Κηφισού, Πέτρου Ράλλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr