Το βιβλίο «Δεν είναι ποτάμι» της Selva Almada αποκαλύπτει τις αλήθειες που κρύβονται στην ανθρώπινη ψυχή

Το βιβλίο «Δεν είναι ποτάμι» της Selva Almada αποκαλύπτει τις αλήθειες που κρύβονται στην ανθρώπινη ψυχή

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

den-einai-potami5
Το βιβλίο «Δεν είναι ποτάμι» της Selva Almada που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, είναι ένα μοναδικό μυθιστόρημα που αποκαλύπτει τις αλήθειες που κρύβονται βαθιά μέσα στην ανθρώπινη ψυχή. Με τη χαρακτηριστική της γραφή και την ιδιαίτερη ευαισθησία που διακρίνει τα έργα της, η Almada ταξιδεύει τους αναγνώστες στον ποταμό Παρανά, έναν τόπο όπου οι νόμοι της φύσης και των ανθρώπων συγκρούονται συνεχώς.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε δύο άντρες και τον έφηβο γιο του νεκρού φίλου τους, οι οποίοι πηγαίνουν για ψάρεμα στον ποταμό. Καθώς μοιράζονται ποτά και ιστορίες γύρω από τη φωτιά, προσπαθούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους, παλεύοντας με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Η ατμόσφαιρα, γεμάτη ένταση και υπνωτική ηρεμία, αντικατοπτρίζει τη ζωή στην απομονωμένη αυτή περιοχή της Αργεντινής, όπου το ποτάμι είναι πηγή ζωής και σύμβολο προστασίας για τους ντόπιους.

Το βιβλίο δεν περιορίζεται μόνο στη φιλία, αλλά εξετάζει και τη βία, τη σκληρότητα και την αγάπη που καθορίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Η Selva Almada, μέσα από το ιδιαίτερο ύφος της, αποτυπώνει τον παλμό του ποταμού και το συναισθηματικό βάθος των χαρακτήρων της, προσφέροντας μια ιστορία που ρέει σαν τα νερά του Παρανά: αργά, σταθερά και βαθιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης