«The Danish girl»: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας με τον Eddie Redmayne

Ο Βρετανός ηθοποιός πήρε το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου το 2014, όταν ενσάρκωσε τον Στίβεν Χόκινγκ στην ταινία «Η θεωρία των Πάντων»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Βρετανού ηθοποιού Eddie Redmayne, «The Danish Girl», η οποία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στα πραγματικά γεγονότα της ζωής της καλλιτέχνιδας Lili Albe. η οποία γεννήθηκε ως άντρας με το όνομα Einar Wegener  και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου τη δεκαετία του 1930, όταν ακόμα η εγχείρηση βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο.



Όσον αφορά την επιλογή του ηθοποιού για τον εκκεντρικό ρόλο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Tom Hooper, έχει δηλώσει πως: «Τον θαυμάζω πολύ ως ηθοποιό. Νομίζω, επίσης, ότι υπάρχει μια κάποια ρευστότητα φύλων, που αισθάνθηκα σε αυτόν και η οποία με οδήγησε να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα επιλογή για αυτόν τον ρόλο».

Πριν ακόμα την κυκλοφορία του τρέιλερ, οι κριτικοί φαίνεται πως διέρρευσαν ότι ο 33χρονος ηθοποιός οδεύει ολοταχώς προς τη δεύτερη σερί υποψηφιότητα του για βραβείο Όσκαρ. Θυμίζουμε πως ο Βρετανός Redmayne κέρδισε την περασμένη χρονιά το βραβείο Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου, για την καταπληκτική ερμηνεία του ως Στίβεν Χόκινγκ στη «Θεωρία των Πάντων».

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 27 Νοεμβρίου και στην Αγγλία την 1η Ιανουαρίου 2016. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr