«Καρφί» Κόπολα για Τζορτζ Λούκας: Κρίμα, έχασε τον εαυτό του με το Star Wars

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές, ο σκηνοθέτης του «Νονού» και του «Αποκάλυψη τώρα» είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο στενός του φίλος χαραμίζει το ταλέντο του για το χρήμα.

Μπορεί να θεωρούνται και οι δύο «θρύλοι» του Χόλιγουντ και να τους συνδέει μακροχρόνια φιλία, ωστόσο ο Φράνσις Φορντ Κόπολα δεν είναι διατεθειμένος να «χαϊδέψει τα αυτιά» του κολλητού του, Τζορτζ Λούκας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές, ο σκηνοθέτης αριστουργημάτων του σύγχρονου κινηματογράφου, όπως ο «Νονός» και η «Αποκάλυψη τώρα», έριξε το καρφάκι του για τον (πολύ πιο εμπορικό) συνάδελφό του λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι χαραμίζει το ταλέντο του για το χρήμα.

«Όταν σκέφτομαι το Star Wars, αισθάνομαι πως είναι κρίμα για τον Τζορτζ Λούκας. Ο Λούκας ήταν ένας πολύ τρελός τύπος που του άρεσε να πειραματίζεται. Μετά έχασε τον εαυτό του σε αυτήν την πελώρια παραγωγή και δεν κατάφερε ποτέ να αποδράσει», είπε χαρακτηριστικά ο 76χρονος σκηνοθέτης.

«Ελπίζω να έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τη σειρά ταινιών, που θα του επιτρέψουν να γυρίσει μερικές μικρές ταινίες. Ο ίδιος μου έχει υποσχεθεί ότι θα το κάνει», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης της «Συνομιλίας» και του «Αταίριαστου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr