Δύο καταπληκτικές ταινίες και ένα CD με το Θέμα

Ο ακούραστος Γούντι Άλεν σε μεγάλα κέφια!

Μη χάσετε την ταινία του "Στη Ρώμη με αγάπη" την οποία προσφέρει αυτήν την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Ένα ερωτικό γράμμα στην αιώνια πόλη, η ρομαντική κομεντί του Γούντι Άλεν φέρνει κοντά ένα συναρπαστικό καστ: η Πενέλοπε Κρους, ο Τζέσι Άιζενμπεργκ, ο Ρομπέρτο Μπενίνι, ο Άλεκ Μπόλντουιν, η Ορνέλα Μούτι (και άλλοι πολλοί!) υποδύονται χαρακτήρες των οποίων οι ζωές - και οι ερωτικές σχέσεις - διασταυρώνονται στα σοκάκια της Ρώμης.

Ο γνωστός αρχιτέκτονας Τζον κάνει διακοπές στη Ρώμη, την πόλη στην οποία ζούσε όταν ήταν νέος... και ξαναζεί ένα από τα πιο επώδυνα βιώματα της ζωής του, όταν συναντά έναν άντρα που του μοιάζει και αρχίζει να τον παρακολουθεί…

Ο Τζέρι είναι ένας σκηνοθέτης της όπερας που έχει πια αποσυρθεί και μαζί με τη γυναίκα του ταξιδεύουν στη Ρώμη για να γνωρίσουν τον Ιταλό αρραβωνιαστικό της κόρης τους.

Ο Λεοπόλντο Πιζανέλο, ένας απίστευτα βαρετός τύπος, ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στην Ιταλία, χωρίς όμως να ξέρει το γιατί...

Ο νιόπαντρος Αντόνιο έρχεται στη Ρώμη από την επαρχία, ελπίζοντας να εντυπωσιάσει τους συγγενείς του με τη νεαρή του γυναίκα, όμως εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων το ζευγάρι χωρίζεται για μια ολόκληρη μέρα και τα ευτράπελα αρχίζουν.


      ή

SHAME


Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Στιβ ΜακΚουίν "Shame" προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

 

Το βραβείο Volpi Cup για την συγκλονιστική ερμηνεία του κέρδισε ο Μάικλ Φασμπέντερ στο Φεστιβάλ της Βενετίας (όπου η ταινία βραβεύτηκε με τρία ακόμα βραβεία, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε σε αμέτρητα φεστιβάλ, μεταξύ άλλων του Τορόντο και της Νέας Υόρκης).

Ένας εθισμένος στο σεξ άντρας, ο Μπράντον (Μάικλ Φασμπέντερ), βρίσκεται προ απροόπτου όταν τον επισκέπτεται από το πουθενά η ιδιότροπη, νεότερη αδερφή του (Κάρεϊ Μάλιγκαν) και ανατρέπεται η "τακτοποιημένη" ζωή του.

Με την εξαιρετική αισθητική προσέγγιση του Στιβ ΜακΚουίν, τον άκρατο ερωτισμό και τις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών (η Μάλιγκαν συνοδεύει επάξια τον Φασμπέντερ και παραδίδει ένα ανατριχιαστικό ρεσιτάλ τραγουδιού), το "Shame" αποτελεί μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία.

Μόνο με την απλή έκδοση των 2,00 ευρώ

Μην τις χάσετε!

Η συνάντηση της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου σηματοδοτεί μια σπουδαία στιγμή στο ελληνικό τραγούδι. Μια μεγάλη κυρία του πενταγράμμου κι ένας σπουδαίος ερμηνευτής ενώνουν το ταλέντο τους, δίνοντας μοναδική πνοή σε μια σειρά από πραγματικά σπουδαία κομμάτια. Πριν αρχίσει κάποιος να απαριθμεί τα μεγάλα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μοναδικά cd, αρκεί να αναφέρει ορισμένα ονόματα. Μάνος Λοΐζος, Γιώργος Ζαμπέτας, Μίμης Πλέσσας, Απόστολος Καλδάρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος αλλά και Γιώργος Θεοφάνους, Αντώνης Βαρδής και Τόλης Βοσκόπουλος είναι μερικοί από τους δημιουργούς που υπογράφουν κάποια από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά σουξέ της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Η καλύτερη Μαρινέλλα και ο καλύτερος Ρέμος χρωματίζουν με τις πολυαγαπημένες φωνές τους τραγούδια που αγαπήθηκαν -και θα μείνουν αγαπημένα για πάντα.

Τα δύο CD «Μαρινέλλα-Αντώνης Ρέμος Live» 1 και 2 είναι κυριολεκτικά  γεμάτα διαμάντια. Κυκλοφορούν μαζί με το Πρώτο Θέμα, αυτή την Κυριακή, 3 Ιουλίου κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα δύο προτιμάτε.

Μην τα χάσετε!

 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr