Οι Linkin Park επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια, καινούριο άλμπουμ και μια παγκόσμια περιοδεία

Η τραγουδίστρια των Dead Sara, Έμιλι Άρμστρονγκ αναλαμβάνει το τρομακτικό έργο να καλύψει το κενό που άφησε ο αείμνηστος Τσέστερ Μπένινγκτον

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή τους, με ένα νέο άλμπουμ και περιοδεία. Το συγκρότημα παρουσίασε επίσης την τραγουδίστρια των Dead Sara, Έμιλι Άρμστρονγκ, ως τη νέα του συν-τραγουδίστρια και αποκάλυψε το σινγκλ «The Emptiness Machine».

H Άρμστρονγκ, η οποία αναλαμβάνει το τρομακτικό έργο να καλύψει το κενό που άφησε ο αείμνηστος Τσέστερ Μπένινγκτον θα συνεργαστεί με τα κλασικά μέλη του γκρουπ, Μάικ Σινόντα (συν-τραγουδιστής, πολυοργανίστας), Τζο Χαν (turntablist), Μπραντ Ντέλσον (κιθάρα) και Φίνιξ (μπάσο) μαζί με τον νέο ντράμερ Κόλιν Μπρίτεν. Ο αρχικός ντράμερ Ρομπ Μπούρτον δεν συμμετέχει στο συγκρότημα.



Η περιοδεία «From Zero» ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum, στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει συναυλίες στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στο Αμβούργο στη Γερμανία, στο Λονδίνο στην Αγγλία και στη Σεούλ στη Νότια Κορέα, καθώς και μια συναυλία στις 11 Νοεμβρίου στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Επιπλέον, ο Σινόντα δήλωσε στο Billboard ότι το συγκρότημα θα «πραγματοποιήσει περιοδεία» και το 2025.



Το νέο άλμπουμ, με τίτλο From Zero, θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 11 τραγούδια. Το συγκρότημα γιόρτασε την ανακοίνωση με μια ζωντανή εμφάνιση.

Για τη νέα εποχή του συγκροτήματος, ο Μάικ Σινόντα δήλωσε: «Πριν από τους Linkin Park, το πρώτο μας όνομα της μπάντας ήταν Xero. Ο τίτλος του άλμπουμ αναφέρεται τόσο σε αυτό το ταπεινό ξεκίνημα όσο και στο ταξίδι που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Ηχητικά και συναισθηματικά, έχει να κάνει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον - περιλαμβάνει τον χαρακτηριστικό ήχο μας, αλλά ανανεωμένο και γεμάτο ζωή. Δημιουργήθηκε με μια βαθιά εκτίμηση για τα νέα και παλιά μέλη μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και τους θαυμαστές μας. Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουν γίνει οι Linkin Park όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας».

Οι Linkin Park δεν έχουν κάνει περιοδεία από τότε που ο τραγουδιστής Τσέστερ Μπένινγκτον αυτοκτόνησε τραγικά τον Ιούλιο του 2017. Το συγκρότημα έδωσε μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του εκείνο το φθινόπωρο, αλλά έκτοτε παρέμενε ανενεργό.

Στο απόγειο της φήμης τους, οι Linkin Park ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο, προσφέροντας έναν μοναδικό ήχο με τον Μπένινγκτον και τον ράπερ Μάικ Σινόντα συν-τραγουδιστές. Τα δύο πρώτα άλμπουμ τους - Hybrid Theory του 2000 και Meteora του 2003 -έγιναν πολυπλατινένια με επιτυχίες, όπως «One Step Closer», «Crawling», «In the End», «Numb», «Faint», «Breaking the Habit» και άλλες.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr