Sold out η συναυλία των SepticFlesh με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών 28/9 στο Ηρώδειο

Sold out η συναυλία των SepticFlesh με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών 28/9 στο Ηρώδειο

Συμμετέχει το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro

SepticFlesh-1
Sold out για τους SEPTICFLESH, το ελληνικό ροκ μουσικό συγκρότημα με την μεγάλη διεθνή καριέρα που έρχεται στο Ηρώδειο, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου!

Το 8ο Classic Rock παρουσιάζει στο Ηρώδειο ένα crossover project όπου οι ροκ και μέταλ ήχοι των SEPTICFLESH συναντούν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO συμπληρώνει το μοναδικό θέαμα.

Με την πρώτη ανακοίνωση της συναυλίας στα social του συγκροτήματος, οι απανταχού θαυμαστές τους πήραν φωτιά, σπεύδοντας να αγοράσουν τα μαγικά χαρτάκια που θα τους επιτρέψουν να είναι παρόντες σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Κλείσιμο
Γιατί τα live shows των SEPTICFLESH αποτελούν ένα μοναδικό αισθητικό θέαμα. Όραμα τους είναι να παρουσιάζουν ένα, ακουστικά και οπτικά, άρτιο αποτέλεσμα, με έμφαση στην θεατρικότητα, προσπαθώντας πάντα να συμπεριλαμβάνουν στοιχεία στους στίχους και την εικόνα από τον Ελληνικό πολιτισμό.
Septicflesh   Infernus Sinfonica MMXIX (Full Video)
Στο Ηρώδειο θα ακουστούν για πρώτη φορά ακυκλοφόρητα κομμάτια τα οποία συνέθεσε ο Χρήστος Αντωνίου για το videogame Mandragora.

Πρόκειται για ένα νέο βιντεοπαιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το ιδρυτικό μέλος της μπάντας, Χρήστος Αντωνίου θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα στη σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αφού, λίγο μόλις καιρό πριν, βρέθηκε στην Πράγα για να ηχογραφήσει τα κομμάτια αυτά με την Prague Film-Orchestra.

Ο συμφωνικός ήχος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα απογειώσει τις νέες συνθέσεις που θα παρουσιαστούν στο Ηρώδειο.

Δύο ξεχωριστοί Guest πλαισιώνουν την μπάντα και προσθέτουν ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα στο μοναδικό live. Στις ερμηνείες, η Fany Melfi και στο ντουντούκ ο Vahan Galstyan.

Πρόκειται για αγαπημένους συνεργάτες των Septicflesh, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη βραδιά.

Η Fany Melfi συμμετείχε στο τελευταίο άλμπουμ των Septicflesh, καθώς και στο soundtrack του Χρήστου Αντωνίου με τίτλο Made in Vain. Επίσης ερμηνεύει τα κομμάτια στο νέο βιντεοπαιχνίδι Mandragora.

Ο Vahan Galstyan, χρόνια συνεργάτης του Χρήστου Αντωνίου, έχει συμμετάσχει στα άλμπουμ των SepticFlesh προκαλώντας συγκίνηση με την προσέγγιση, το σεβασμό, την ευαισθησία και το ταλέντο του.

Το symphonic/metal live των SEPTICFLESH παρουσιάστηκε για μια μοναδική φορά το 2019, στο "Μetropolitan Theater of Mexico city" με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μεξικό, με 140 μουσικούς και 40μελή χορωδία. Πρόκειται για μια κορυφαία sold out συναυλία την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 3500 θεατές.

SepticFlesh-3
9 άλμπουμ, αναρίθμητες συναυλίες και συνεχόμενες παγκόσμιες περιοδείες, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, 24 χρόνια καριέρας στην παγκόσμια rock/metal μουσική σκηνή.

Από την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Νότιο Αμερική, μέχρι κάθε γωνιά της Ευρώπης, οι Septicflesh περιοδεύουν εδώ και δύο δεκαετίες χτίζοντας μια λαμπρή διεθνή καριέρα.

Το κοινό του γκρουπ είναι μεγάλο και εκτείνεται σε πολλά σημεία του παγκόσμιου χάρτη.

Δισκογραφικά, το συγκρότημα συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του rock/metal, την Nuclear Blast Records (με έδρα την Γερμανία), ενώ η τελευταία δισκογραφική δουλειά τους «Modern Primitive», έλαβε πολύ θερμή ανταπόκριση.

Η διεθνής μουσική αναγνώριση του συγκροτήματος είναι αναμφισβήτητη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το 2021, οι παρτιτούρες από 4 συνθέσεις του υγκροτήματος, επιλέχθηκαν από το διεθνούς κύρους, Berklee College of Music και περιλαμβάνονται έκτοτε στην μουσική του βιβλιοθήκη, για μελέτη από τους φοιτητές του.

Την εκτέλεση και διοργάνωση παραγωγής του Classic Rock 8 θα αναλάβει όπως κάθε χρόνο η καταξιωμένη εταιρεία Robin 4 Arts.
SepticFlesh-2
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολις

Classic Rock 8

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του Koen Schoots συμπράττει με τους SEPTICFLESH το ελληνικό ροκ μουσικό συγκρότημα με την μεγάλη διεθνή καριέρα

Συμμετέχει το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO

Guest: Fany Melfi vocals και Vahan Galstyan duduk

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Παρακαλείται το κοινό να προσέλθει έγκαιρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης