H Rihanna δίνει συμβουλές στον μικρό της αδερφό

Σε ένα ιδιαίτερο βίντεο, βλέπουμε τη Rihanna, ντυμένη απλά, να περνάει χρόνο στο σπίτι της με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και τον μικρό της αδελφό, τον οποίο μεταξύ άλλων συμβουλεύει...

Για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ «Talk That Talk», η Rihanna δημοσίευσε στην προσωπική της ιστοσελίδα μερικά βίντεο για τους θαυμαστές της.

Το πιο ιδιαίτερο βίντεο όμως, είναι εκείνο το οποίο έχει γυριστεί στο σπίτι της τραγουδίστριας στα Barbados και στο οποίο εμφανίζεται η Rihanna να περνά χρόνο με την οικογένειά της και να δίνει συμβουλές στον μικρό της αδερφό.

Στην αφήγηση του βίντεο είναι ο διάσημος ράπερ και  σύζυγος της Beyonce, Jay-Z, ο οποίος μιλά για την σημασία της οικογένειας στην ζωή ενός ανθρώπου.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι σε διαμορφώνουν. Αυτοί σε βοηθούν να μεγαλώσεις. Αυτοί σου δίνουν τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής», ακούγεται στον πρόλογο.

Στο βίντεο, βλέπουμε τη Rihanna, ντυμένη απλά και χωρίς make-up, να περνάει χρόνο με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και τον μικρό της αδελφό, τον οποίο μεταξύ άλλων συμβουλεύει για την ισορροπία που πρέπει να έχει στο σχολείο, τη δουλειά του και την κοινωνική του ζωή.
 
«Πρώτα η δουλειά, μετά όλα τα άλλα. Αν τα πηγαίνεις τέλεια στη δουλειά σου, μετά κάνε όσο chat θέλεις», λέει η Rihanna στον μικρό της αδερφό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr