Whitney Houston: Το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της

Whitney Houston: Το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της

Ο Bobby Brown ήταν ο άντρας που έμελλε να της σημαδέψει τη ζωή, κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Whitney Houston: Το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της
H Whitney Elizabeth Houston γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ στις 9 Αυγούστου 1963. Σε ηλικία 14 ετών, ο Μάικλ Ζάνγκερ (Michael Zanger) της πρόσφερε το πρώτο της συμβόλαιο, το οποίο όμως αναγκάστηκε να αρνηθεί, ύστερα από την επιμονή της μαμάς Σίσι να τελειώσει πρώτα το σχολείο. 

Κλείσιμο
Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια γι' αυτήν, καθώς κάποια στιγμή την ακούει ο διάσημος μουσικός παραγωγός Clive Davis, ο οποίος τρελαίνεται με τη φωνή της. Η καριέρα ξεκινάει. Τεράστιες πωλήσεις, μουσικά βραβεία, φανατικοί οπαδοί σε όλον τον κόσμο και μια λάμψη μοναδική -η Houston αποκτάει τα πάντα. 

Ο Bobby Brown θα γίνει ο μοιραίος άντρας της ζωής της, ο άντρας που της αλλάζει τη ζωή. Τη δέρνει και τη μυεί στον καταστροφικό κόσμο των ναρκωτικών. Η Houston παίρνει την κάτω βόλτα. Ακολουθούν κλινικές αποτοξίνωσης, θλιβερές εμφανίσεις και μια σταρ που παραπαίει σε κάθε της βήμα. 

Το 2010 η Houston δηλώνει «καθαρή». Λίγοι είναι αυτοί που το πιστεύουν.  Οι προσωπικοί της δαίμονες εξακολουθούν να την καταδιώκουν. 

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012, σε ηλικία 48 χρόνων, αφήνει την τελευταία της πνοή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Λος Άντζελες, όπου διέμενε. 

Η δόση ηρεμιστικών φαρμάκων Zanax, ποτού και ό,τι άλλο δείξει η νεκροψία έμελλε να είναι μοιραία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης