Απόστολος Μελής: «Θα με έχεις πάντα»

Το καινούριο του τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα πριν λίγες μέρες σε στίχο Νικολέτας Περάκη και μουσική δική του

Ο Απόστολος Μελής έχει σπουδάσει σύγχρονο τραγούδι, ακουστική κιθάρα και έχει πτυχίο βυζαντινής μουσικής. Η θητεία του στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης είναι πλούσια και οι συνεργασίες του πολύ σημαντικές. Είχε την χαρά να βρεθεί στην ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος όπως: Μίμης Πλέσσας,Τόλης Βοσκόπουλος,Κατερίνα Κούκα,Αντύπας κ.α. 



Μετά από πολυετή εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο, 3 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και την περσινή συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece», έρχεται πάλι να αποδείξει πως η αγάπη και το πάθος του για το τραγούδι του δίνει δύναμη να μας χαρίζει νέα τραγούδια. 
«Θα με έχεις πάντα», ο τίτλος από το καινούριο του τραγούδι που κυκλοφόρησε επίσημα πριν λίγες μέρες σε στίχο Νικολέτας Περάκη και μουσική δική του. 

Αξίζει να τον απολαύσετε μια ακόμα φορά γιατί καλλιτέχνες σαν το Απόστολο Μελή έχουν πάντα μια θέση στη καρδιά μας ο Απόστολος το έχει αποδείξει αυτό και θέλουμε να τον έχουμε πάντα!



Για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με τα τραγούδια του Απόστολου Μελή κάθε Παρασκευή, Σάββατο βραδύ και Κυριακή μεσημέρι εμφανίζεται στο «Άρωμα Ελλάδος» στο Χαϊδάρι και κάθε Τετάρτη εναλλάξ στον «Καφενέ» στην Πετρούπολη και στο «La Red» στη Νίκαια.

Δείτε το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr