Ο Γιώργος Περρής γίνεται Traveller στο Ακροπόλ: Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Γιώργος Περρής γίνεται Traveller στο Ακροπόλ: Κερδίστε προσκλήσεις

perris2
Η μουσική παράσταση “Traveller” με τον Γιώργο Περρή σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου που ανεβαίνει στην σκηνή του Ακροπόλ στην Αθήνα στις 4 και 11 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 8 Νοεμβρίου και και στις 22/11  θα είναι στο Πάνθεον στην Πάτρα είναι συνώνυμη μίας ταξιδιωτικής αναζήτησης. Αυτή τη φορά θα δούμε μία παράσταση διαφορετική και πρωτοποριακή, καθώς το εικαστικό της περιβάλλον που ανέλαβαν οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer) θα βασίζεται σε βίντεο και ολογράμματα που θα αλληλεπιδρούν με τον Γιώργο επί σκηνής μέσα από μία πολύ σύγχρονη τεχνολογικά ματιά!

Συναντήσαμε τον καλλιτέχνη για να μας πει ο ίδιος τι είναι το Traveller. «Traveller ονομάσαμε την παράσταση από ένα τραγούδι που μου έγραψαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Λίνα Νικολακοπούλου και που θα συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο που θα κυκλοφορήσουμε γύρω στα τέλη Νοεμβρίου. Traveller όμως και επειδή εγω ο ίδιος είμαι ταξιδευτής. Έχω τη μεγάλη τύχη να ταξιδεύω τη μουσική μου σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε συνεργασίες και σκηνές που δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Αλλά και στο τραγούδι είμαι ταξιδιώτης, θέλω να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω νέα πράγματα, άλλοτε πιο ακουστικά, άλλοτε πιο ποπ και όπου με πάει. Το ποτάμι της μουσικής είναι ατελείωτο και έχει πολύ νερό να δοκιμάσεις».

perris1
Τι το διαφορετικό έχει αυτή η παράσταση; «Η παράσταση αυτή, σε επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου, είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Πρόκειται για συναυλία όπου το εικαστικό μέρος είναι σχεδόν ισάξιο με το μουσικό. Μέσα από μία νέα τεχνολογία, κάποιες “οθόνες” που είναι σχετικά αόρατες από το κοινό, έχουμε στήσει μία παράσταση με βίντεο και ολογράμματα που συμπληρώνουν τα τραγούδια. Ξαφνικά λοιπόν θα χορέψω παρέα με μία τεράστια χούφτα που καλύπτει όλη τη σκηνή και ένα αστέρι θα προσγειωθεί στο χέρι μου. Μέσα από τα ολογράμματα θα έχουμε επίσης και κάποιους καλεσμένους επί σκηνής! Όλα αυτά χτίστηκαν πάνω στις ιδέες της Λίνας καθώς και των Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer) που ανέλαβαν όλο το εικαστικό μέρος και τα βίντεο. Είναι μία τεράστια πρόκληση για μένα καθώς η φωνή, η ψυχή και το κορμί πρέπει να είναι σε απόλυτη συγκέντρωση, συνεννόηση και συμμετρία. Αυτό απαιτεί τεράστια πειθαρχία και προσπάθεια έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αβίαστο και κυρίως ώστε το συναίσθημα να κυλήσει ελεύθερα. Από την άλλη, μουσικά αποφασίσαμε οι ενορχηστρώσεις να είναι πιο φρέσκες κι έτσι ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος έντυσε τα τραγούδια με έναν πιο ηλεκτρονικό αλλά και κινηματογραφικό ήχο».

Ραχοκοκαλιά της παράστασης «είναι τα τραγούδια της δισκογραφίας μου όπως το “Ποιος φοβάται την αγάπη”, η “Ηλιοφάνεια”, το “I will wait for you” και το “Je suis malade” αλλά και κάποιες διασκευές κομματιών που ενώ μοιάζουν να είναι εντελώς έξω από τον κόσμο μου, τελικά έγιναν δικό μου κομμάτι, από τους Supertramp έως και την Χαρούλα και την Amy Winehouse. Επίσης θα παρουσιάσω για πρώτη φορά και 3 τραγούδια από τον δίσκο μας με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, όπως το “Όλα ένα” που μόλις κυκλοφόρησε!».

Το protothema.gr προσφέρει από δύο διπλές προσκλήσεις για τις δύο βραδιές στο Ακροπόλ!
Κλείσιμο

INFO:
Θέατρο Ακροπόλ - Ιπποκράτους 9 Αθήνα 10679
4 & 11 Νοεμβρίου
ώρα έναρξης 20.30
τηλ. 210 3648303

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 7234567 και σε όλα τα καταστήματα Public.

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη 30 ευρώ
Α' Ζώνη 25 ευρώ
Β' Ζώνη 20 ευρώ
Γ' Ζώνη 15 ευρώ
Δ' Ζώνη 12 ευρώ
Φοιτητικά , Ανέργων, ΑΜΕΑ, 65+ 12 ευρώ

Επιμέλεια προγράμματος Λίνα Νικολακοπούλου

Video - Κίνηση Fly Theatre

Παίζουν οι μουσικοί :
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος : Πλήκτρα - Ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Στασινός : Κιθάρες
Γιώργος Μπουλντής : Μπάσο
Κώστας Μυλωνάς : Τύμπανα

Ηχοληψία : Δημήτρης Μπουρμπούλης
Σχεδιασμός φώτων : Γιώργος Τέλλος
Χειρισμός φώτων : Παναγιώτης Τσεβρένης

Artwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Video spot : Νίκος Κουνίτης
Φωτογραφίες : Γιώργος Καλογερόπουλος
Γιώργος Καπλανίδης

Παραγωγή : Pure Art
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής : Κική Τσαντίρη
George Perris - Je suis Malade - Live from Jazz at Lincoln Center
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης