«Δεν ακούσαμε μέτρα!»

Αρνητικά αντέδρασαν έλληνες και ξένοι οικονομικοί παράγοντες και αναλυτές στη μετάθεση της ανακοίνωσης των μέτρων για μετά το Πάσχα...

Η εισήγηση Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο και η μετάθεση της ανακοίνωσης των μέτρων για μετά το Πάσχα προκάλεσε προβληματισμό σε έλληνες και ξένους οικονομικούς παράγοντες και αναλυτές, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν άκουσα συγκεκριμένα μέτρα. Η αγορά θα επιθυμούσε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις ιδιωτικοποιήσεις του 2011". ανέφερε ο κ. Θ. Κρίντας της Τράπεζας Αττικής. Ο κ. Πλ. Μονοκρούσος από την Eurobank επισημαίνει την απουσία ουσιαστικών ειδήσεων αναφορικά με τα μεσοπρόθεσμα πλάνα, τονίζοντας ότι τα μέτρα θα εξειδικευτούν μετά το Πάσχα.

Ο κ. Kornelius Purps της Unicredit τονίζει ότι «η ανακοίνωση τέτοιων μέτρων δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Και εγώ λέω συνεχώς στη σύζυγο να κάνουμε οικονομία».

O Chris Price της Fitch Ratings αναφέρει ότι δεν ακούστηκαν πολλά νέα σε αυτή την ομιλία και αυτό είναι απογοητευτικό δεδομένης της φημολογίας που υπήρχε για την ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr