ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
«Μύλος» ξανά με τα υπερκέρδη την ώρα που η τιμή ηλεκτρισμού σκαρφαλώνει στα €312 η μεγαβατώρα

«Μύλος» ξανά με τα υπερκέρδη την ώρα που η τιμή ηλεκτρισμού σκαρφαλώνει στα €312 η μεγαβατώρα

Η κριτική της αντιπολίτευσης για τα πενταπλάσια κέρδη της ΔΕΠΑ Εμπορίας το 2021, στο κάδρο της φορολόγησης κερδών και η προμήθεια φυσικού αερίου - Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΡΑΕ

revma_elektriko_main_again
Σε νέο γύρο σφοδρής αντιπαράθεσης γύρω από τα υπερκέρδη οδηγούν τα στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και το νέο υπόμνημα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα των ιδιωτών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Το αλαλούμ με τα υπερκέρδη συνεχίζεται την ώρα που η τιμή χονδρεμπορικής στο ρεύμα εκτινάσσεται στα ύψη και σήμερα θα φτάσει τα 312 ευρώ η μεγαβατώρα, σημειώνοντας άνοδο 22,6% σε σχέση με χθες. Αποτέλεσμα κυρίως της αβεβαιότητας για τις ροές του ρωσικού αερίου στην ΕΕ το επόμενο διάστημα αλλά και της αυξημένης ζήτησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Αντίστοιχα, η Ιταλία με την οποία «συγχρονιζόμαστε» ως χώρα είναι στα 368,07 ευρώ η μεγαβατώρα με τις αγορές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, να απολαμβάνουν τιμές προ κρίσης στα 152,27 ευρώ η μεγαβατώρα, χάρη στις έγκαιρες παρεμβάσεις που έκαναν στον τομέα της χονδρεμπορικής.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Με εκβίαζε η μάνα για να μην την καταγγείλω» λέει συγγενής της 51χρονης που ζούσε 42 χρόνια στο σπίτι-φυλακή στη Λάρισα

Διπλωματικός μαραθώνιος Μητσοτάκη με πλούσια ατζέντα σε Ρώμη, Βρυξέλλες και Μαδρίτη

Νέα όπλα ζητά ο Ζελένσκι για να μη χαθεί το Λουχάνσκ - Μαίνεται ο οικονομικός πόλεμος της Ρωσίας με τη Δύση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης