Οικογένεια Κουτρουλιά: Βγαίνει στο σφυρί το Palmie bistro στο Κεφαλάρι (pics)

Οικογένεια Κουτρουλιά: Βγαίνει στο σφυρί το Palmie bistro στο Κεφαλάρι (pics)

Η γνωστή αλυσίδα καφέ-εστιατορίων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε «κλοιό» πλειστηριασμών- Στα 2,6 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για το «φιλέτο» της Κηφισιάς

Screenshot_98
Σε «κλοιό» πλειστηριασμών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η αλυσίδα καφέ και εστίασης Palmie bistro, δημιούργημα της οικογένειας Κουτρουλιά.
Πριν λίγο καιρό βγήκε στο σφυρί το συγκρότημα της Palmie Catering, στην Αυλώνα, με τιμή εκκίνησης 1.785.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Για τη νέα χρονιά, όμως, και συγκεκριμένα για τις 8 Μαρτίου 2023, έχει προγραμματιστεί να γίνει, -εάν μέχρι τότε δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή του-, ο πλειστηριασμός για ένα από τα βασικά σημεία της αλυσίδας, αυτό που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου.

Επισπεύδουσα είναι η doValue και ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά του επικεφαλής του ομίλου Γιώργου Κουτρουλιά, ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 2.598.000 ευρώ., εκ των οποίων τα 2.362.000 ευρώ αφορούν το κυρίως κατάστημα του ισογείου και 236.000 ευρώ αποθήκη του υπογείου.

https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης