Άδωνις Γεωργιάδης - Καλάθι του νοικοκυριού: Οριακή μείωση στις τιμές

«Από αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζουμε και τον πλήρη αναλυτικό συγκριτικό πίνακα με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα»

Για οριακή μείωση τιμών στην 17η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι από αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζεται και ο πλήρης αναλυτικός συγκριτικός πίνακα με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα για να γνωρίζουν οι καταναλωτές ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο.

Η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης για το καλάθι του νοικοκυριού

«17η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και απο τις τιμές που έστειλαν οι αλυσίδες προκύπτει ότι από 864 προϊόντα 75 (8.68%) παρουσίασαν αύξηση, 97 (11.23%) παρουσίασαν μείωση, και 692 (80.09%) παρέμειναν σταθερά! Στο σύνολο έχουμε οριακή μείωση. Αλλά από αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζουμε και τον πλήρη αναλυτικό συγκριτικό πίνακα με την συνολική αξία εκάστου καλαθιού ανά αλυσίδα για να βλέπετε ποιες αλυσίδες συνολικά μείωσαν και πόσο και ποιες αύξησαν και πόσο. Το ρεύμα πέφτει, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε όσους βάζουν πλάτη στη Κοινωνία!»


Ειδήσεις σήμερα:

Τα εννέα στοιχεία που «έκαψαν» τον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του στη Ρόδο

Αλβανοί τσακώθηκαν σε καφετέρια, πυροβόλησαν και σκότωσαν πελάτη

Το ρομάντζο της Βανδή με τον Μπισμπίκη: Οι υπέρ, οι κατά και η... πρώην
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr