ΔΕΣΦΑ: Μόλις δύο φορτία στη Ρεβυθούσα τον Μάιο

ΔΕΣΦΑ: Μόλις δύο φορτία στη Ρεβυθούσα τον Μάιο

Με βάση το τελικό πρόγραμμα, μόνο η Motor Oil και η MET Energy θα φέρουν 199.409 κ.μ. ΥΦΑ, έναντι 387.591 κ.μ. τον Απρίλιο και 363.769 τον Μάρτιο του 2022

revithousa
Με μόλις δύο φορτία Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου έκλεισε το τελικό μηνιαίο πρόγραμμα εκφορτώσεων για τη Ρεβυθούσα το οποίο αφορά τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Μάιο.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του ΔΕΣΦΑ τα δύο αυτά φορτία αφορούν συνολική ποσότητα 199.409 κυβικών μέτρων LNG. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο με ποσότητα 147.710 κ.μ. είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 12 Μαΐου για λογαριασμό της Motor Oil και το δεύτερο με ποσότητα 51.699 κ.μ. αναμένεται στις 29 Μαΐου για λογαριασμό της MET Energy EAD.

Όπως προκύπτει από τα συγκριτικά στοιχεία πρόκειται για έναν από τους πιο «ήρεμους» σε επίπεδο αφίξεων μήνα. Και τούτο καθώς πριν έναν χρόνο, τον Μάιο του 2022, υπό εντελώς διαφορετικές βέβαια γενικότερες συνθήκες, είχαν αφιχθεί στη Ρεβυθούσα 5 φορτία με συνολική ποσότητα 363.769 κ.μ.,- για λογαριασμό των εταιρειών Mytilineos, ΔΕΠΑ και MET Energy EAD-, που ήταν αυξημένη κατά 164.360 κ.μ. σε σχέση με τον φετινό Μάιο.

Η σχετική επίδοση είναι ακόμη χαμηλότερη σε σχέση με τον τρέχοντα μήνα, Απρίλιο, όπου είναι προγραμματισμένα να αφιχθούν στον τερματικό σταθμό τέσσερα φορτία υγροποιημένου φυσικού αερίου με συνολική ποσότητα 387.591 κ.μ.

Κλείσιμο
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Μπάρογουεϊ: Ίδρυσε hedge fund, αγόρασε την Καλλιθέα και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Survivor All Star: O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης - Δείτε βίντεο

Εκτεθειμένος μετά το φιλί με το παιδί ο Δαλάι Λάμα - Η διαδρομή και τα «πιστεύω» του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης