Εμάνουελ Γκριμάλντι στο newmoney: Τέλος του 2024 οι παραγγελίες για τα νεότευκτα πλοία των Μινωικών

«Το νέο ναυπηγικό πρόγραμμα κόστους ενός δισεκατομμυρίου θα αφορά εννέα συνολικά Ro Pax εκ των οποίων τέσσερα προορίζονται για τον Όμιλο Γκριμάλντι, τρία για την Finnlines και δύο για τις Μινωικές Γραμμές» επεσήμανε ο Ιταλός μεγαλοεφοπλιστής

Τα σχέδια του Ομίλου Γκριμάλντι για το νέο ναυπηγικό πρόγραμμα που αφορά και την Minoan Lines ξεδίπλωσε μιλώντας στο newmoney ο Εμάνουελ Γκριμάλντι ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

«Είμαστε προσηλωμένοι στο επενδυτικό μας σχέδιο για το Ηράκλειο της Κρήτης. Όχι μόνο για το λιμάνι αλλά και για την ενίσχυση του στόλου της Mινωικές Γραμμές με δύο νεότευκτα πλοία», ανέφερε και συνέχισε:

«Τον Ιούλιο θα βγούμε προς αναζήτηση προσφορών από τα ναυπηγεία της Ασίας που είναι τα πιο ανταγωνιστικά. Το νέο ναυπηγικό πρόγραμμα θα αφορά εννέα συνολικά Ro Pax εκ των οποίων τέσσερα προορίζονται για τον Όμιλο Γκριμάλντι, τρία για την Finnlines και δύο για τις Μινωικές Γραμμές».

Από δεξιά, ο Εμανουέλ Γκριμάλντι, ο δ/νων σύμβουλος της Minoan Lines, Λουκάς Σιγάλας και ο συντάκτης του newmoney, Μηνάς Τσαμόπουλος


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ το 1994 το μοιραίο ελικόπτερο για τον Ραϊσί - Τα σενάρια για την απόκτησή του από το Ιράν

Νορβηγικό πλοίο έκανε έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κρήτης - Διάβημα της Λιβύης στον Έλληνα πρέσβη

Ο οδηγός που βίασε την 27χρονη υπάλληλο στον Ασπρόπυργο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr