Ολοκληρώθηκε το placement στη Mytilineos – Σημαντική ζήτηση από θεσμικά κεφάλαια

Ολοκληρώθηκε το placement στη Mytilineos – Σημαντική ζήτηση από θεσμικά κεφάλαια

Λόγω της σημαντικής ζήτησης που εκδηλώθηκε, αυξήθηκαν σε 6,5 εκατ. οι μετοχές που διατέθηκαν, έναντι αρχικά 4,5 εκατομμυρίων

GE_MYTILINEOS
Mε αύξηση, λόγω της σημαντικής ζήτησης που εκδηλώθηκε από θεσμικούς επενδυτές, του αριθμού των μετοχών που διατέθηκαν ολοκληρώθηκε το placement στη Mytilineos.

Εν τέλει διατέθηκαν 6,5 εκατ. μετοχές, κατά πληροφορίες στην τιμή των 35,5 ευρώ, ήτοι η συναλλαγή υπολογίζεται στα επίπεδα των 230 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τη διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης 4,5 εκατ. μετοχών της Mytilineos.

Το placement πραγματοποιήθηκε μέσω των Citi, Morgan Stanley και Euroxx και ο αριθμός των μετοχών που διατέθηκαν τελικώς αντιστοιχεί στο 4,5% του μετοχκού κεφαλαίου της Mytilineos.

Το newmoney ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη ότι, σμφωνα με πληροφορίες, πωλητές είναι εταιρείες συμφερόντων του Ευάγγελου Mυτιληναίου, γεγονός που θα οδηγήσει το ποσοστό του στα επίπεδα του 23,38%. Με βάση τις ίδιες πηγές η ζήτηση είναι σημαντική και καλύπτει πλήρως το συνολο των μετοχών που προσφέρονται.

Κλείσιμο
Σημειώνεται πως η Mytilineos έχει γνωστοποιήσει πως εξετάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μέσα στον επόμενο 1 έως 1,5 χρόνο.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από καιρό ώστε η θετική οικονομική συγκυρία, σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση των οικονομικών μεγεθών, με ολοένα ανοδικούς ρυθμούς, να ανοίξουν τα φτερά της Μυτιληναίος σε μια απ’ τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.




Ειδήσεις σήμερα:

Singapore Airlines: Επιβάτης περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στον αέρα – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Ραϊσί: Χαμός στο Twitter με τη θεωρία για τον πιλότο του ελικοπτέρου και πράκτορα της Μοσάντ ονόματι... «Έλι Κόπτερ»

Λαμία: Τέλος τα σχολικά γεύματα από την «Γιαννίτσης Group» μετά τις καταγγελίες για μαζική τροφική δηλητηρίαση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης