Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε ΜμΕ


Sponsored content

Οι επιχειρηματίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθημερινά αναζητούν τρόπους να αναπτυχθούν και να διευρύνουν την εταιρεία τους, και φυσικά να την κάνουν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες. Όπως είναι φυσικό, το διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον εντείνει την αγωνία για την επιτυχία, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να δυσκολεύονται να κάνουν το επόμενο βήμα που θα δώσει στην επιχείρησή τους την ώθηση που χρειάζεται. Σε ένα τέτοιο εγχείρημα, κάθε επαγγελματίας χρειάζεται σωστή και εξειδικευμένη βοήθεια από έναν σημαντικό συνεργάτη, που να εμπιστεύεται, να είναι δίπλα του, να κατανοεί τις επιχειρηματικές του ανάγκες. Χρειάζεται να συνεργάζεται με μια Τράπεζα που να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση και ευκαιρία.


Στην Εθνική Τράπεζα η κατανόηση των αναγκών της ΜμΕ είναι προτεραιότητα για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο (RM: Relationship Manager), ώστε να προτείνει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα σχέδια της δικής του επιχείρησης. Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και πόρων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, απασχολεί κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρησή του.


Με εργαλεία την τεχνογνωσία, την ευελιξία και την άριστη εξυπηρέτηση, η Εθνική Τράπεζα έχει στόχο να προσφέρει στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, και να στηρίξει τα επενδυτικά σχέδιά τους, μέσω χρηματοδοτήσεων και συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτόμίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα και μία Τράπεζα σήμερα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στον άνθρωπο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία με λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξή της. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα. 

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr