Δωρεάν διακοπές ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα - Αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά voucher

Δωρεάν διακοπές ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα - Αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά voucher

Αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά voucher Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ - Ποιοι θα απολαύσουν φέτος δωρεάν διακοπές

Ελληνικός τουρισμός 2017: Oι Γερμανοί απογείωσαν αφίξεις και έσοδα
Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί έως το τέλος της εβδομάδας η πλατφόρμα μέσω της οποίας χιλιάδες οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν voucher για δωρεάν διακοπές.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΔΥΠΑ θα υποδέχεται αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024 το οποίο επιδοτεί την διαμονή, αλλά και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων.

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός» 2024 αναμένεται να «τρέξει» μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Στη συνέχεια, πρέπει έως το τέλος Ιουνίου να δημοσιοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν τη σχετική επιταγή (voucher), που θα μπορούν να αξιοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερες διακοπές στον προορισμό που θα επιλέξουν και με τον πάροχο που θα συνεργαστούν.

Φέτος θα προστεθούν και νέοι προορισμοί όπου η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης θα καλύπτει το σύνολο των εξόδων διανυκτέρευσης. Πρόκειται για την Θεσσαλία και την Ρόδο, περιοχές στις οποίες οι δικαιούχοι θα έχουν μηδενική συμμετοχή.

Κλείσιμο
Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των δικαιούχων θα αγγίξει τους 300.000, για δεύτερη σερί χρονιά, κάτι που μεταφράζεται σε πολλαπλάσιους ωφελούμενους – έμμεσα μέλη.

Φέτος το πρόγραμμα «Κοινωνικού Τουρισμού» αναμένεται να ξεκινήσει πιο νωρίς από ποτέ, συγκεκριμένα από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Ιουνίου 2025 και θα αφορά σε 300.000 επιταγές.

Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εργαζόμενοι και άνεργοι που επιδοτούνται για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού οποιουδήποτε άλλου φορέα για την ίδια περίοδο.

Σημειώνεται πως τα ποσά των συντάξεων πιστώνονται το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας στους δικαιούχους.

Ειδήσεις σήμερα:

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία

Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι για τον «μίνι» καύσωνα: Για 40άρια κάνει λόγο ο Τσατραφύλλιας - «Ας μη βιαζόμαστε» λέει ο Κολυδάς

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ αύριο στα ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης