Antipollution και Megatugs: Πράσινη συμμαχία για την προστασία του περιβάλλοντος με παγκόσμια εμβέλεια

Antipollution και Megatugs: Πράσινη συμμαχία για την προστασία του περιβάλλοντος με παγκόσμια εμβέλεια

Αντικείμενο της Κοινοπραξίας, η παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης ρύπανσης πετρελαιοειδών ή και άλλων επιβλαβών ουσιών θαλάσσιων και χερσαίων χώρων

antipollytion-megatugs
Την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον επέλεξαν οι δύο κορυφαίες εταιρίες ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανακοινώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Μια κίνηση που όχι απλά έχει ισχυρό συμβολισμό, αλλά περιγράφει την ταυτότητα της Κοινοπραξίας και αναδεικνύει την ιδιαίτερη θέση που καταλαμβάνει στο χάρτη της προστασίας του περιβάλλοντος σε διεθνές επίπεδο.

Με τίτλο «Κοινοπραξία Antipollution – Megatugs Υπηρεσίες Προστασίας Περιβάλλοντος», οι δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους εφαρμόζοντας τα υψηλότερα επιχειρησιακά πρότυπα, σύγχρονη τεχνολογία και αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας και γίνονται συνοδοιπόροι στο μέτωπο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αντικείμενο της Κοινοπραξίας, η παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης ρύπανσης πετρελαιοειδών ή και άλλων επιβλαβών ουσιών θαλάσσιων και χερσαίων χώρων, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και η συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων, που προκύπτουν αποκλειστικά από την αντιμετώπιση των ανωτέρω εκτάκτων περιστατικών ρύπανσης, μέχρι την παράδοσή τους σε αναγνωρισμένες λιμενικές εγκαταστάσεις υποδοχής αποβλήτων και καταλοίπων φορτίων πλοίων, συμπεριλαμβανομένων ανάλογων υπηρεσιών που πιθανά να απαιτηθούν στο πλαίσιο επιχειρήσεων επιθαλάσσιας αρωγής και υπεράκτιων δραστηριοτήτων.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο New Money.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας

Επιστολική ψήφος - Ευρωεκλογές: Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο διαλογής στο Περιστέρι

ΕΛΑΣ: Το βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης των κατειλημμένων κτηρίων σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Βρήκαν κοντάρια και κράνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης