Δρ Νίκος Τσάκος: Επιπλέον ένα δισ. δολάρια για το πρασίνισμα του στόλου της ΤΕΝ

Δρ Νίκος Τσάκος: Επιπλέον ένα δισ. δολάρια για το πρασίνισμα του στόλου της ΤΕΝ

«Είμαστε υπερήφανοι για το μοντέλο ανάπτυξης της Tsakos Energy Navigation» δήλωσε ο CEO στη ΓΣ - Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος προέτρεψε τον κόσμο να συνεργάζεται πρόσωπο με πρόσωπο

tsakos_green
Στο Μέγαρο Μακεδόνια η Tsakos Energy Navigation πραγματοποίησε τη Γενική της Συνέλευση. Τόσο ο ιδρυτής και CEO δρ Νίκος Τσάκος όσο και ο πρόεδρος και COO, Γιώργος Σαρόγλου εστίασαν στα κέρδη ρεκόρ που καταγράφει η εταιρεία καθώς και στην επιτυχημένη πορεία έσω επενδύσεων που αγγίζουν τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια για την πράσινη μετάβαση.

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος ιδρυτής του ομίλου δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία των εταιρειών και τόνισε ότι οι άνθρωποι της ναυτιλίας θα πρέπει να μιλάνε πιο πολύ μεταξύ τους και κατά πρόσωπο και όχι μέσω μηνυμάτων και μάλιστα την στιγμή που πρέπει για να λύνουν τα προβλήματα και να χαράσσουν την στρατηγική τους.

tsakos_2


Κλείσιμο
Ο Δρ Νίκος Τσάκος ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για το μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας η οποία μεγαλώνει συνεχώς με αύξηση οικονομικών μεγεθών σε σύγκριση με πέρσι. Ο στόλος εκσυγχρονίζεται. Πουλήσαμε 13 πλοία με μέσω όρο ηλικίας τα 18,5 έτη και ενός εκατομμυρίου τόνων μεταφορικής ικανότητας και την ίδια ώρα αγοράσαμε αλλά και παραγγείλαμε τη ναυπήγηση πλοίων με μέσο όρο ηλικίας 1,2 έτη ενώ σχεδόν διπλασιάσαμε την μεταφορική ικανότητα του στόλου της ΤΕΝ. Μειώσαμε τον μέσο όρο ηλικίας όλου του στόλου κατά δύο χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

O Δούκας μπαίνει μπροστά και δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ

90χρονος οδήγησε ανήλικη στο σπίτι του και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά


Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: Ο δράστης φεύγει ανενόχλητος με μια μηχανή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης