Τι φέρνει η εποχή Θεοδωρόπουλου στο ΣΕΒ

Τι φέρνει η εποχή Θεοδωρόπουλου στο ΣΕΒ

Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ με βασικό θέμα τη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής – Σε ρόλο “κλειδί” η Ράνια Αικατερινάρη – Τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το νέο Πρόεδρο - Οι προτεραιότητες και οι προκλήσεις - Εποχή Θεοδωρόπουλου ξεκινά στον ΣΕΒ: Εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος με ποσοστό 76%

theodoropoulos_seb
Επισήμως από σήμερα ξεκινά η εποχή Θεοδωρόπουλου στο ΣΕΒ, η οποία θα κρατήσει κατ’ ελάχιστον τέσσερα χρόνια μετά το εντυπωσιακό 76% κατά τις χθεσινές εκλογές! Το απόγευμα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ θα σχηματιστεί η στενή ομάδα του νέου Προέδρου που θα αναλάβει να “τρέξει” το Σύνδεσμο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως οι επιλογές για τις καίριες θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή, έχουν γίνει απ’ τον κ. Θεοδωρόπουλο εδώ και καιρό. Μάλιστα ο ίδιος είχε διαμηνύσει πως στην περίπτωση εκλογής του στη θέση του Προέδρου του ΔΣ θα πρότεινε την κυρία Αικατερινάρη για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπή;.

H Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν προτάσεως του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελείται από πέντε έως εννέα μέλη του, ένα εκ των οποίων δύναται να ορίζεται ως Πρόεδρός της. Η Επιτροπή έχει γνωμοδοτικό ρόλο σε όλα τα θέματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ο τελευταίος μπορεί να της αναθέσει και επιπρόσθετα καθήκοντα.

Τα πρόσωπα

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον κ. Θεοδωρόπουλο η χθεσινή κάλπη “γέννησε” άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Από τη μία υπήρξε η είσοδος νέων ανθρώπων στο ΔΣ, από την άλλη ο βασικός “πυρήνας” του δεν αλλάζει τελικά και τόσο με δεδομένο ότι επανεξελέγησαν αρκετοί απ’ το προηγούμενο ΔΣ ενώ και κάποια «ονόματα» που αρχικά εμφανίζονταν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Όπως σχολίαζαν στο newmoney πηγές απ’ το ΣΕΒ «τα μέλη ψήφισαν με μία σχετική συντηρητικότητα προτιμώντας δοκιμασμένα και έμπειρα μέλη για το ΔΣ».

Έτσι στα νέα πρόσωπα, πλην της κας Αικατερινάρη που θα έχει και το ρόλο της Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ εκπροσωπώντας την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, συμπεριλαμβάνονται η νέα ΓΓ κα Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου (ΤΙΤΑΝ) αλλά και τα μέλη του ΔΣ Νίκος Καυκάς (ΚΑΥΚΑΣ), Κυριάκος Σαμπατακάκης (Accenture), Φιλίππα Μιχάλη (ΝΝ), Μενέλαος Τασόπουλος (Παπουτσάνης) και Ευάγγελος Χρυσάφης. Ο τελευταίος κατήλθε στον εκλογικό στίβο εκπροσωπώντας την Metlen Energy & Metals / Μυτιληναίος αναπληρώνοντας τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο που αποφάσισε να μην κατέλθει.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης στη μάχη της καθημερινότητας: «Γκάζι» για το ψηφιακό ΑΣΕΠ, σύσκεψη για την ακρίβεια στο Ανάπτυξης

Ο Άρειος Πάγος πατά το panic button για τον Λύτρα - Η υπερασπιστική γραμμή του ποινικολόγου

Πάνω από 550 μουσουλμάνοι πέθαναν από τον καύσωνα κατά τη διάρκεια προσκυνήματος στη Μέκκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης