Ασφάλεια, υγεία, αλλά και συναισθηματική ευεξία στο επίκεντρο της εργασιακής καθημερινότητας

Ασφάλεια, υγεία, αλλά και συναισθηματική ευεξία στο επίκεντρο της εργασιακής καθημερινότητας

Τριπλή διάκριση για την Intrum στα Health & Safety Awards 2024

Intrum_
Η αξία της κουλτούρας και της έμπρακτης δέσμευσης της εταιρίας στην ολιστική προσέγγιση για την υγεία, την ασφάλεια, αλλά και την ευρύτερη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον αναδείχθηκαν με την τριπλή διάκριση της Intrum στα φετινά Health & Safety Awards, που διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από την Boussias Events, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν οι εταιρίες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα για τη διαχείριση της υγείας και ασφάλειας για τους εργαζομένους και αποτελούν πρότυπο για τις βέλτιστες πρακτικές τους.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφετηρία τις αρχές της, η Intrum, επενδύοντας σταθερά σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θέτει σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων της, απέσπασε τρία βραβεία και συγκεκριμένα:

-Silver στην κατηγορία «Health & Safety Project»
Κλείσιμο
-Silver στην κατηγορία «Seize the Opportunity»
-Bronze στην κατηγορία «Υγιής & Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος / Healthy & Wellbeing Space»

HSAwards_2-1
Τα στελέχη της Intrum Μαρία Φατζικμανώλη | General Manager, HR, Brand & Communications, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος | Director, Physical Security and Facilities Management, Γιώργος Γαβράς | Director, Procurement and Vendor Management

Επενδύοντας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον υγείας και ασφάλειας

Μέσα από την πλήρη αναδιαμόρφωση των εργασιακών της χώρων, αλλά και την υιοθέτηση νέων τεχνολογικών εργαλείων και εφαρμογών δημιούργησε μέσα σε 11 μήνες -με την εταιρία να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία- ένα ευέλικτο, περιβαλλοντικά βιώσιμο και καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εργασιακής καθημερινότητας σε συνθήκες που εξασφαλίζουν όχι μόνο την ασφάλεια, αλλά και τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία.

Η κυρίαρχη φιλοσοφία που καθοδήγησε τις σχεδιαστικές επιλογές στο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αφορούσε τη διάκριση των χώρων κοινής χρήσης με τους χώρους εργασίας, και τη δυνατότητα οι εργαζόμενοι να μπορούν ελεύθερα να επιλέγουν τον τύπο του χώρου και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Παράλληλα και με μία ολοκληρωμένη προσέγγιση well-being στην εργασία, η Intrum σχεδίασε και εφαρμόζει υβριδικό μοντέλο εργασίας, ενώ με την πρωτοβουλία «Αλληλοεπιδρούμε – Συνεργαζόμαστε – Επικοινωνούμε – Χαλαρώνουμε», συμβάλλει στην ευεξία, σωματική, πνευματική και συναισθηματική στον εργασιακό χώρο.
Intrum_Brand_Groups_083-june-1

Νέες ανάγκες, νέα εργασιακή καθημερινότητα
Δεδομένου ότι η κοινωνία αλλάζει με έναν όλο και γρηγορότερο ρυθμό, το επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον οφείλει να αφουγκράζεται τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και να αναδιαρθρώνεται διαρκώς.

Η ομάδα της Intrum αισθάνεται περήφανη που κάνει πράξη τη δέσμευσή της για τη δημιουργία καινοτόμων εργασιακών χώρων που προάγουν την επικοινωνία και τη συνεργατικότητα μεταξύ των εργαζομένων.

Ο χώρος της εργασίας αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για κάθε εργαζόμενο. Κρίνεται, λοιπόν απαραίτητο και αναγκαίο να διασφαλίζεται στον βέλτιστο βαθμό η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία για κάθε εργαζόμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης