Η νέα τάση στον κατασκευαστικό κλάδο

Η νέα τάση στον κατασκευαστικό κλάδο

ANICON: Πώς το Project & Construction Management μπορεί να διασφαλίσει την έγκαιρη ολοκλήρωση μεγάλων κατασκευαστικών έργων, χωρίς οικονομικές αποκλίσεις

anicon___3_
Η συμπόρευση της Ελλάδας με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε επίπεδο υποδομών, έχει μετατραπεί σε στοίχημα για μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών, ειδικά αν συνυπολογιστεί η εξίσου ανοδική πορεία του τουρισμού. Ωστόσο για να ολοκληρωθούν οικοδομικά έργα μεγάλων μεγεθών στους προβλεπόμενους χρόνους και χωρίς αποκλίσεις στο κόστος, απαιτείται σωστή διαχείριση πόρων, χρόνου και τεχνογνωσίας, δηλαδή υπηρεσίες Project & Construction Management.

Μια από τις εταιρείες που διαπρέπει σε αυτόν τον τομέα είναι η εταιρεία ANICON Sustainable Project & Construction Management, η οποία επιπλέον παρέχει υπηρεσίες που στηρίζονται σε βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στις βιώσιμες κατασκευές, διαχείριση έργων και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Άλλωστε η δυναμική ανάπτυξη του κλάδου σε συνδυασμό με την εισροή μεγάλων ξένων κεφαλαίων αναδεικνύουν το Project & Construction Management σε αναγκαιότητα για τη διασφάλιση των έργων από τη στιγμή της σύλληψής τους, μέχρι και την ολοκλήρωσή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο η ANICON υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση για κάθε project που αναλαμβάνει, φροντίζοντας την ολοκλήρωση και την παράδοση του εντός προγραμματισμένων ημερομηνιών, τηρώντας τους κανονισμούς δόμησης, ποιότητας, ασφάλειας, σύγχρονων τεχνολογιών, και ενσωματώνοντας καινοτομίες για τη βελτίωση της ποιότητας του έργου με στόχο την μείωση του κόστους και του χρόνου υλοποίησης του. Παράλληλα προωθεί τα πράσινα κτίρια, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και την κυκλική οικονομία στις κατασκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης