Ρεύμα: Από 13,5 λεπτά έως 20,5 λεπτά οι χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας για τον Ιούλιο

Με σύμμαχο τη ΔΕΗ η χαμηλότερη κιλοβατώρα στα πράσινα τιμολόγια, ακολουθεί το φυσικό αέριο - Συγκράτησαν τις τιμές των ειδικών τιμολογίων και άλλοι μεγάλοι παίκτες της αγοράς

Τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπτωση από την έναρξη των ειδικών τιμολογίων στις αρχές του έτους προσφέρει η ΔΕΗ για τον Ιούλιο, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος, στα οποία βρίσκονται οι περισσότεροι καταναλωτές.

Η έκπτωση 31% της Επιχείρησης απορροφά σημαντικό μέρος από την ανατίμηση κατά 22% της χονδρεμπορικής τιμής του Ιουνίου, προσγειώνοντας την τιμή του ρεύματος για τα νοικοκυριά στα 0,1355 λεπτά. Πολύ κοντά στην ΔΕΗ βρίσκεται και η Φυσικό Αέριο, θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας, η οποία διατήρησε την τιμή χαμηλά στα 0,1399 λεπτά από 0,1285 λεπτά τον Ιούνιο.

Με τις χρεώσεις που ανακοίνωσαν αργά την νύχτα οι πάροχοι για τον Ιούλιο, οι τιμές διαμορφώνονται σε ένα εύρος από 13,5 λεπτά η χαμηλότερη έως 20,5 λεπτά η υψηλότερη που προσφέρθηκε από την ΖΕΝΙΘ.

Τις χρεώσεις ρεύματος συγκράτησαν και οι άλλοι μεγάλοι εκπρόσωποι του retail, οι οποίοι προχώρησαν ακόμη και σε μειώσεις τιμολογίων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, προσφέροντας ελκυστικότερα τιμολόγια με την προϋπόθεση όμως ότι οι καταναλωτές θα είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Αντίθετα, σημαντικές ανατιμήσεις υιοθέτησαν μεσαίοι και μικροί παίκτες της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Η ευθεία επίθεση Σαμαρά, οι αιχμές Καραμανλή και η απάντηση του Μαξίμου - Το σκηνικό μιας προδιαγεγραμμένης ρήξης

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε Κω, Χίο και Κρήτη - Πάνω από 50 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

Αντίστροφη μέτρηση για τον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Η στρατηγική των κομμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr