Επίσημη συνάντηση του Βύρωνα Βασιλειάδη με τον Πρωθυπουργό της Αιγύπτου

Ο Πρωθυπουργός Μαντμπούλι εξέφρασε τη βαθιά εκτίμησή του για την καρποφόρα συνεργασία μεταξύ του Ομίλου V Group και της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ

Σε μια κομβική συνάντηση, ο Βύρων Βασιλειάδης, Πρόεδρος του Ομίλου V Group, συναντήθηκε με τον Μουσταφά Μαντμπούλι, Πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκο-Αιγυπτιακού Κοινού Επενδυτικού Συνεδρίου.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου, υπογράμμισε την ενίσχυση των δεσμών και των συνεργασιών μεταξύ του Ομίλου V Group και της Αιγυπτιακής Κυβέρνησης, ιδιαίτερα στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Πρωθυπουργός Μαντμπούλι υποδέχθηκε θερμά τον Πρόεδρο Βασιλειάδη, εκφράζοντας την βαθιά εκτίμησή του για την καρποφόρα συνεργασία μεταξύ του Ομίλου V Group και της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, που πήρε σάρκα και οστά με την ίδρυση της Antipollution Egypt.

Τόνισε την ευθυγράμμιση αυτής της συνεργασίας με τους στρατηγικούς στόχους της Αιγύπτου για την ενίσχυση της βιωσιμότητας στον τομέα των μεταφορών, επισημαίνοντας την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης σε τέτοια προοδευτικά έργα.


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ προμηνύεται στον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Όλος ο χάρτης και οι μονομαχίες

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη: Μέχρι το τέλος του 2025 θα κυκλοφορούν 900 νέα λεωφορεία

Χρανιώτης: Χωρίς να έχω σεξουαλικό ενδιαφέρον, έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι - Τελευταίος ένας άνδρας με τρία παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr