Greek at Home και στην Αυστραλία: Πώς η Provil ταξιδεύει τις ελληνικές γεύσεις σε 30 χώρες

Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που κέρδισε τέσσερα βραβεία στα Greek Export Awards – Τα πρώτα δύσκολα βήματα στις αγορές του εξωτερικού, η αξία της ελληνικής σημαίας και οι προκλήσεις του εξαγωγικού «μαραθωνίου»

Κάπου, σε ένα σπίτι στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας, μία οικογένεια σηκώνεται από το τραπέζι έχοντας μόλις απολαύσει κοκκινιστό μοσχαράκι που «μυρίζει» Ελλάδα. Η οικογένεια δεν έχει ελληνικές ρίζες, απολαμβάνει όμως να καταναλώνει γεύματα με ελληνική γεύση και άρωμα. Είναι μία από τις οικογένειες που εμπιστεύονται τη σειρά “Greek at Home” της Provil.

«Στην Αυστραλία έχουμε τις καλύτερές μας πωλήσεις» λέει στο newmoney η Μαριέττα Φαλιέρου, επικεφαλής εξαγωγών της Provil. «Οι εξαγωγές μας εκεί πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχώς επεκτείνονται. Ξεκινήσαμε με προϊόντα όπως το “Κοκκινιστό”, το “Λεμονάτο”, το “Κλέφτικο” και τώρα παρουσιάζουμε νέες σειρές όπως το “Greek pasta sauce” και το “Greek pizza sauce”, που περιλαμβάνουν αυθεντικά ελληνικά συστατικά, όπως ελαιόλαδο, ΠΟΠ φέτα, ελιές. Κάνουμε μία προσπάθεια ανάδειξης της Ελλάδας μέσα από πολύ πολύ ωραίες ελληνικές συνταγές.»

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr