Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Άνοδος έως 67%

Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Άνοδος έως 67%

Η μετοχή της Trump Media & Technology Group εκτοξεύτηκε κατά την προσυνεδριακή διαπραγμάτευση στην Wall Street

trump
Οι μετοχές της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης του Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε εκρηκτική άνοδο στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας, μετά τη δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, «βάζοντας πλάτη» στην προσπάθεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Η μετοχή της Trump Media & Technology Group σημείωσε άνοδο 67% στα 50 δολάρια περίπου κατά την προσυνεδριακή διαπραγμάτευση, θέτοντας την εταιρεία σε τροχιά εξάλειψης της πτώσης 37% από τα τέλη Μαΐου.

Η τιμή της μετοχής παρουσίαζε μεταβολές από τον Μάρτιο, όταν και έγινε η εισαγωγή στο χρηματιστήριο, με τους επενδυτές να αντιδρούν στις μεταβαλλόμενες πιθανότητες του Τραμπ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν να κερδίσουν την προεδρική κούρσα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Τραμπ, ο οποίος δέχτηκε πυρά σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, είδε τις πιθανότητές του να κερδίσει μια δεύτερη θητεία να αυξάνονται μετά την επίθεση, σύμφωνα με τα στοιχεία της PredictIt.

Η Trump Media κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του διαχειριστή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, η οποία ξεκίνησε μετά την απόκλιση του Τραμπ από σημαντικούς ιστότοπους ύστερα από την εξέγερση στο Καπιτώλιο το 2021. Το υπόλοιπο μερίδιο των μετοχών ανήκει κυρίως σε ιδιώτες επενδυτές.

Κλείσιμο
Πηγή newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» τα σπίτια ηλικιωμένων – Βίντεο ντοκουμέντα με τη δράση τους

Ρόδος: Η καταγγελία της 20χρονης Βρετανίδας για την 35χρονη ομοεθνή της - Επιχείρησε να τη βιάσει στην τουαλέτα μπαρ

Ραλφ Σουμάχερ: Ο γάμος με το μοντέλο, το διαζύγιο που του κόστισε εκατομμύρια και η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης