«Αλκυονίς»: Άλλαξε χέρια μετά από διαδοχικά σφυριά και…«θρίλερ» με την τιμή εκκίνησης

«Αλκυονίς»: Άλλαξε χέρια μετά από διαδοχικά σφυριά και…«θρίλερ» με την τιμή εκκίνησης

Το ιστορικό παραλιακό ξενοδοχείο στον Ωρωπό βγαίνει για μια ακόμη φορά σήμερα με την τιμή πρώτης προσφοράς στα 1,82 εκατ. ευρώ

hotelalk
Για μια ακόμη φορά έχει προγραμματιστεί να βγει στο ηλεκτρονικό σφυρί το ξενοδοχείο «Αλκυονίς» στον Ωρωπό. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την ευρύτερη περιοχή καθώς άνοιξε της πύλες του στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και για δεκαετίες αποτέλεσε σημείο αναφοράς.

Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε έκταση 4.051 τ.μ. μπροστά στην Ακτή Αμφιαρείου και είναι κατηγορίας 2 αστέρων. Στην σημερινή του κατάσταση περιλαμβάνει 86 δωμάτια, με 158 κλίνες και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα, συνολικής επιφάνειας 3.080,42 τ.μ.
Το υπόγειο, εμβαδού 359,22 τ.μ., περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους, αποθήκες ιματισμού κτλ. Το ισόγειο με χρήση χώρου υποδοχής, αίθουσας πρωινού, τουαλέτες και 8 μονόκλινα δωμάτια, είναι συνολικού εμβαδού 871,70 τ.μ. και αντίστοιχα οι τρείς όροφοι 616,50 τ.μ. έκαστος, οι οποίοι φιλοξενούν 2 μονόκλινα, 23 δίκλινα και 1 διαμέρισμα κάθε όροφος. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ήταν Γ’ κατηγορίας, αλλά μετά από ανακαίνιση που έγινε το 2004, αναβαθμίστηκε σε ξενοδοχείο 2 αστέρων.

Σύμφωνα με την αυτοψία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης εξωτερικά, αλλά υπάρχουν μερικές φθορές σε ορισμένα σημεία του κτιρίου. Ακόμη, τα δωμάτια με πρόσοψη προς την παραλιακή οδό διαθέτουν θέα προς τη θάλασσα, ενώ ο περιβάλλων χώρος είναι διαμορφωμένος με πράσινο και φυτεύσεις.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης