Αυτά είναι τα δύο πιο φθηνά νησιά στις Κυκλάδες για αγορά κατοικίας

Τα στοιχεία από τη γνωστή εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, την Engel & Völkers Ελλάδος

Η Ανδρος είναι αυτή την στιγμή το πιο φθηνό νησί των Κυκλάδων για αγορά κατοικίας, με την Τήνο να ακολουθεί, αν ληφθεί υπόψη ότι οι χαμηλότερες τιμές ξεκινούν από τα 2.000 έως 2.500 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Στον αντίποδα βρίσκεται φυσικά η πρωταθλήτρια Μύκονος, όπου η εκκίνηση των τιμών γίνεται από τα 5.500 ευρώ και μπορεί να φτάσει κάτα μέσο όρο τις 12.000 ευρώ ανά τ.μ..

Τα στοιχεία προέρχονται από τη γνωστή εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, την Engel & Völkers Ελλάδος η οποία, ακριβώς λόγου του υψηλού ενδιαφέροντος στα ελληνικά νησιά διευρύνει την παρουσία της στις Κυκλάδες με νέο υποκατάστημα στην Πάρο, στην περιοχή της Νάουσας. Η Engel & Völkers έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις ακινήτων στην περιοχή, αναδεικνύοντας την ισχυρή ζήτηση για πολυτελή ακίνητα στα νησιά των Κυκλάδων. Ενδεικτικά στην Πάρο οι τιμές ξεκινούν αυτή τη στιγμή από τις 3.500 ευρώ ανά τ.μ. και φτάνουν τα 10.000 ευρώ κατά μέσο όρο χωρίς φυσικά να αποκλείονται και πολύ υψηλότερα νούμερα για πολυτελείς κατασκευές με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, ακόμη και στην Αντίπαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr