Epsilon Pay: Νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών για τις επιχειρήσεις

Epsilon Pay: Νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών για τις επιχειρήσεις

Αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και εύκολη διαχείριση των εισπράξεων και της λογιστικοποίησής τους μέσω μιας πρωτοποριακής συνεργασίας της Εθνικής Τράπεζας με τον Όμιλο EPSILON NET

work
Sponsored Content

Οι πληρωμές της επιχείρησής μας μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους, μέσα από το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας, ειδικές mobile εφαρμογές και άλλα κανάλια συναλλαγών. Τώρα όμως, μια καινοτόμα υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών βρίσκεται στη διάθεση των επαγγελματιών βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του νέου ψηφιακού κόσμου, και συγκεκριμένα του Embedded Banking. Πρόκειται για την υπηρεσία Epsilon Pay η οποία προσφέρει αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και εύκολη διαχείριση των εισπράξεων και της λογιστικοποίησής τους, μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα του Ομίλου EPSILON NET, αξιοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες της Εθνικής Τράπεζας.

Η νέα μοναδική λειτουργικότητα Πληρωμές Οργανισμών (Bill Payments) μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε πληρωμές λογαριασμών απευθείας στο εμπορολογιστικό μας σύστημα ERP μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας Epsilon Pay, με χρήση κωδικών εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις.

Αν η επιχείρησή μας διαθέτει λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart της EPSILON NET, μπορούμε τώρα εύκολα να εκτελούμε τις πληρωμές οργανισμών μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Epsilon Pay. Έτσι, αυτοματοποιούμε τις πληρωμές της επιχείρησής μας με ασφάλεια, πραγματοποιώντας άμεσα τη συμφωνία των λογιστικών μας εγγραφών, και βελτιώνουμε τον χρόνο και το κόστος διαχείρισής τους. Επιπλέον, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την αυτοματοποίηση εισπράξεων με χρήση κωδικών Epsilon Pay RF στα τιμολόγια που εκδίδουμε σε πελάτες της επιχείρησής μας, αλλά και την υπηρεσία διαχείρισης λογαριασμών για πληροφόρηση αναφορικά με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς σε πραγματικό χρόνο.

Κλείσιμο
Δείτε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης