Από ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή – ΤΙΤΑΝ η μοναδική δεσμευτική προσφορά στη ΣΔΙΤ για απορρίμματα της Κεντρικής Μακεδονίας

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η οικονομική προσφορά - Από το 2025 η έναρξη της κατασκευής του έργου, συνολικής αξίας άνω των 202 εκατ. ευρώ - Επεξεργασία άνω των 300.000 τόνων στερεών αποβλήτων το χρόνο για την ΣΔΙΤ

Σε κυρίαρχη δύναμη στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας με συνολική επεξεργασία άνω των 450.000 τόνων στερεών αποβλήτων το χρόνο αναδεικνύεται ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο που θα κατασκευαστεί με ΣΔΙΤ.

Χθες μετά από πολλές αναβολές, καθυστερήσεις και προσφυγές η κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή –ΤΙΤΑΝ κατέθεσε τη μοναδική δεσμευτική προσφορά στο διαγωνισμό για την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας αστικών αποβλήτων δυτικού τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικής αξίας άνω των 202 εκατ. ευρώ. Από την ΣΔΙΤ απείχαν όπως άλλωστε αναμενόταν τα υπόλοιπα σχήματα της διαγωνιστικής διαδικασίας και συγκεκριμένα οι Metlen-Μεσόγειος, Intrakat, Ηλέκτωρ – Ακτωρ Παραχωρήσεις, ΑΒΑΞ –Thalis.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικονομική προσφορά της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και του ΤΙΤΑΝΑ αναμένεται να ανοίξει σε μία εβδομάδα ενώ το έργο δεν προβλέπεται να ξεκινήσει πριν τα μέσα του 2025.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια - Νέο 112 για εκκένωση σε Πετριές και Κριεζά

Πρώην στρατιωτικός κατηγορείται ότι κυνήγησε την αδερφή του με μαχαίρι και το πέταξε στην πλάτη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr