Στα ναυπηγεία της Ελευσίνας το Neptune Avra της Μελίνας Τραυλού

Η ελληνική ναυτιλία είναι προφανές ότι στηρίζει την αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας στέλνοντας πλοία της για επισκευές και συντηρήσεις στο Νεώριο, στην Ελευσίνα και στον Σκαραμαγκά

Στα ναυπηγεία της Ελευσίνας κατέπλευσε για την τακτική του συντήρηση το Neptune Avra του Ομίλου Neptune συμφερόντων της Μελίνας Τραυλού. Η ελληνική ναυτιλία είναι προφανές ότι στηρίζει την αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας στέλνοντας πλοία της για επισκευές και συντηρήσεις στο Νεώριο, στην Ελευσίνα και στον Σκαραμαγκά.

Η αναγέννηση του κλάδου της ελληνικής βιομηχανίας παίρνει σάρκα και οστά μετά την ολοκλήρωση της ενοποίησης των ναυπηγικών μονάδων της χώρας στη Σύρο και την Ελευσίνα, αλλά και μέσα από την επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την αύξηση της δραστηριότητας στη Χαλκίδα.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ το οφείλουμε στους Έλληνες και Ελληνίδες εφοπλιστές οι οποίοι απέδειξαν ότι τα Ναυπηγεία είναι ανταγωνιστικά. Είναι κάτι παραπάνω από πατριώτες» είχε δηλώσει ο Πρόεδρος και CEO της ONEX Shipyards & Technologies Group Πάνος Ξενοκώστας.

Τα Ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας έχουν επισκευάσει περισσότερα από 500 πλοία, ξένα και ελληνόκτητα, από τότε που ο όμιλος ONEX Shipyards and Technologies, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανέλαβε τη λειτουργία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολυτελές γιοτ έβαλε νερά στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς - Δείτε βίντεο

Πώς έγινε η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια – Τα σενάρια για το χτύπημα στην Τεχεράνη

Μακρόν: Αντιδράσεις για τη σφιχτή αγκαλιά και το φιλί του με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού - «Είναι ανάρμοστο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr