ΕΛΓΑ: Αύριο Τρίτη η πληρωμή αποζημιώσεων - Οι δικαιούχοι

ΕΛΓΑ: Αύριο Τρίτη η πληρωμή αποζημιώσεων - Οι δικαιούχοι

Παράταση για εξόφληση ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς 2023

agrotes_generic
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Τσιάρας και ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, κατόπιν συνεργασίας, αποφάσισαν:

- Την εκκαθάριση των πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν μέχρι του παρόντος στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. και αφορούν αποζημιώσεις για τις ζημίες στον πρωτογενή τομέα έτους 2023, ζημίες στις αρχές του έτους 2024 και εκκαθαρίσεις ενστάσεων των παραγωγών έτους 2022.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ. στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

- Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για την εξόφληση της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023 μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες έχουν εξοφλήσει στον ΕΛ.Γ.Α. την ειδική ασφαλιστική εισφορά έτους 2022.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Ξεπερνά τα 20χλμ. το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Ενισχύονται οι άνεμοι

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Με άρωμα Ελλάδας ο αποχαιρετισμός από το Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Το σόου και η παράδοση της φλόγας στο Λος Άντζελες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης