ΑΜΚ Architecture & Design: Η εταιρεία που υπογράφει τη διακόσμηση πάνω από 160 πλοίων

ΑΜΚ Architecture & Design: Η εταιρεία που υπογράφει τη διακόσμηση πάνω από 160 πλοίων

Με μια μακρά πορεία 50 ετών, η εταιρεία σπάει τα ρεκόρ σε ανακατασκευές, σχεδίαση και αισθητική αναβάθμιση κρουαζιερόπλοιων, mega yachts, yachts και επιβατικών, αλλά αναλαμβάνει και τη διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων

amk
Το όνομα της εταιρείας ΑΜΚ Architecture & Design ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τη συνεργασία της με τη Celestyal Cruises, όταν ολοκλήρωσε την ολική ανακατασκευή, σχεδίαση και αισθητική αναβάθμιση του νεοαποκτηθέντος κρουαζιερόπλοιου «Celestyal Discovery». Η εταιρεία έχει μια μακρά πορεία στον κλάδο, συμπληρώνοντας φέτος τα 50 της χρόνια, έχοντας από τότε βάλει την υπογραφή της σε περισσότερα από 160 σκάφη, κρουαζιερόπλοια, mega yachts, yachts και επιβατικά. Τους επόμενους μήνες θα παραδώσει δύο επιβατικά και ένα mega yacht. Είναι το μοναδικό γραφείο που έχει υλοποιήσει τόσο μεγάλο αριθμό έργων θαλάσσης. Στο χαρτοφυλάκιό της, όμως, βρίσκονται και ξενοδοχειακές μονάδες. Επικεφαλής της εταιρείας σήμερα είναι η Αννα Κουτσουκώστα, Principal Architect της AMK, η Αλεξάνδρα Συνεφιά, Manager, και η Μαρίνα Φιλιππίδη, Principal Interior Designer.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τα projects της εταιρείας, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα έναντι στον ανταγωνισμό, τη βιωσιμότητα, την πράσινη μετάβαση, την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας αλλά και την Τεχνητή Νοημοσύνη που ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέραμε.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης