Αγγελική Φράγκου: Παράγγειλε άλλα τέσσερα δεξαμενόπλοια αξίας $263,7 εκατ.

Η Navios διαθέτει πλέον στόλο 179 πλοίων συμπεριλαμβανομένων των νεότευκτων, που περιλαμβάνει 75 bulkers, 48 containerships και 56 δεξαμενόπλοια

Η εισηγμένη στην κεφαλαιαγορά της Νέας Υόρκης NAVIOS Maritime Partners, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου, έκανε τέσσερις ακόμη παραγγελίες για τη ναυπήγηση aframax δεξαμενόπλοιων μεγάλης εμβέλειας στο πλαίσιο της εκτεταμένης  ανανέωσης του στόλου της.

Τα τέσσερα δεξαμενόπλοια χωρητικότητας 115.000 dwt, τα οποία είναι εξοπλισμένα με συστήματα καθαρισμού καυσαερίων- scrubbers, θα κοστίσουν συνολικά 263,7 εκατ. δολάρια και έχουν προγραμματιστεί για παράδοση το δεύτερο εξάμηνο του 2027 και το πρώτο εξάμηνο του 2028.
Τα νέα πλοία ανεβάζουν σε 14 τον αριθμό των LR2 που έχει η Navios υπό ναυπήγηση. Κατασκευάζει επίσης έξι product carriers MR2 δεξαμενόπλοια.

Η Navios επιβεβαίωσε επίσης μια παραγγελία κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου για δύο πλοία 7.900 teu, έτοιμα για χρήση μεθανόλης ως καύσιμο και εξοπλισμένα με scrubbers με συνολικό κόστος 212 εκατ. δολάρια. Tα δύο πλοία προγραμματίζονται για παράδοση το 2026 και έχουν ναυλωθεί για τετραετείς περιόδους στην Ocean Network Express.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λειτουργούσε συστηματικά παράνομα το λούνα παρκ στην Χαλκιδική - Είχε ληγμένες άδειες

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων

Η άνιση μάχη της Σικελίας ενάντια στην Κόζα Νόστρα: Τι έχει αλλάξει πραγματικά στο «τρίγωνο του θανάτου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr