Ο Tommy Hilfiger πούλησε το mega yacht «Flag» σε Ελληνα εφοπλιστή έναντι 39,5 εκατ. ευρώ

Ο Tommy Hilfiger πούλησε το mega yacht «Flag» σε Ελληνα εφοπλιστή έναντι 39,5 εκατ. ευρώ

Το σκάφος Feadship μήκους 62,3 μέτρων (204 ποδών) πωλήθηκε από την Merle Wood & Associates σε συμφωνία με την Torrance Yachts

Tommy-Hilfiger-Flag-yacht
Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger πούλησε το «πιο πολύτιμο απόκτημά του», όπως το χαρακτήριζε, το πολυτελές mega yacht Flag.

Το σκάφος Feadship μήκους 62,3 μέτρων (204 ποδών) πωλήθηκε από την Merle Wood & Associates σε συμφωνία με την Torrance Yachts. Δεν είναι σαφές το ποσό για το οποίο άλλαξε χέρια το γιοτ, αλλά τελευταία ζητούσε 39.500.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες το πούλησε σε Έλληνα εφοπλιστή από παραδοσιακή στην ναυτιλιακή βιομηχανία οικογένεια.

Ο Tommy Hilfiger σχολίασε σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια ότι η κατοχή ενός superyacht είναι σαν να διευθύνεις μια ακριβή επιχείρηση για να προσθέσει:

«Αν πάρω τη σωστή τιμή, θα το πουλήσω και ίσως φτιάξω κάτι μεγαλύτερο». Πιθανότατα θα έβρισκε τη σωστή τιμή γι’ αυτό. Παραδόθηκε το 2000. Κατασκευάστηκε από τη Feadship και διαθέτει εξωτερική σχεδίαση και ναυτική αρχιτεκτονική που υπογράφει η De Voogt Naval Architects. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως Faith και ανήκε στον Lawrence Stroll, εκτελεστικό πρόεδρο της Aston Martin. Ο Tommy Hilfiger το αγόρασε από αυτόν το 2017 και το χρησιμοποιούσε ως καλοκαιρινή κατοικία τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύοντας στη Μεσόγειο, από το Σεν Τροπέ μέχρι το Πορτοφίνο, τη Σαρδηνία και το Κάπρι.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης