Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι οι αγαπημένοι προορισμοί των «ψηφιακών νομάδων»

Η στροφή προς την τηλεργασία μετά την πανδημία ώθησε πολλά στελέχη σε εύρεση νέας επαγγελματικής βάσης, η οποία συχνά αποτελείται από ζεστές, παραθαλάσσιες πόλεις με εύκολα προσβάσιμα αεροδρόμια

Για το κύμα των στελεχών που μετατρέπονται σε ψηφιακούς νομάδες μετά την πανδημία, δεν υπάρχει πιο φιλόξενη τοποθεσία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αυτό προκύπτει από έρευνα της Savills Plc, η οποία κατέταξε 25 προνομιακές αγορές ακινήτων ανάλογα με την ελκυστικότητά τους για τους μακροχρόνια απομακρυσμένους εργαζόμενους.

Το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι προσελκύουν πληθώρα ανώτερων στελεχών, πολλοί από τους οποίους έλκονται από την ισχυρή αεροπορική σύνδεση των πόλεων, τις σύγχρονες υποδομές και την υψηλή ποιότητα ζωής, δήλωσε η Savills.

«Οι επαγγελματίες αυτοί αναζητούν έναν παραθαλάσσιο τρόπο ζωής με τις ανέσεις της πόλης», δήλωσε η αναλυτής της Savills, Κέλσι Σέλερς. «Οι περισσότεροι από τους 10 κορυφαίους προορισμούς ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και η επιθυμία για αυτού του είδους τις τοποθεσίες έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια», προσέθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Τρίτη – Μέχρι τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία, πού θα βρέξει

Ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Τιμ Γουόλς – Δεν τραυματίστηκε ο υποψήφιος

Παιχνίδια θανάτου από τη Χαμάς: Οι όμηροι θα επιστρέψουν σε σάβανα αν συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr