Aνοίγει την επενδυτική ατζέντα του 2025 το road show του Χ.Α.

Oι εισηγμένες διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα για σημαντικές διανομές μερισμάτων στους μετόχους μετά από μια χρονιά ισχυρής κερδοφορίας για πολλούς κλάδους στο ελληνικό χρηματιστήριο - Πρωταγωνιστικός ο ρόλος των τραπεζών

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση του επενδυτικού συνεδρίου που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Alpha Finance, την Eurobank Equities την National Bank of Greece Securities και την Piraeus Securities.

Το road show φιλοδοξεί να ανοίξει την επενδυτική ατζέντα της επόμενης χρονιάς με τις εισηγμένες να διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα για σημαντικές διανομές μερισμάτων στους μετόχους μετά από μια χρονιά ισχυρής κερδοφορίας για πολλούς κλάδους στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι τράπεζες που θεωρείται ο κλάδος ο οποίος ανταγωνίζεται ευθέως πλέον τις ευρωπαϊκές αντίστοιχες οντότητες.

Oι χρηματιστηριακοί βραχίονες των τεσσάρων συστημικών ομίλων, βαθύτατοι γνώστες της αγοράς θα μπορέσουν να αποδώσουν και τον χρηματιστηριακό παλμό μετά το συνέδριο που αναμένεται να έχει και τον ηχηρό απόηχο των αμερικανικών εκλογών.

Το road show θα λάβει χώρα στον συνεδριακό χώρο της Morgan Stanley.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο - Δείτε βίντεο

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr