Κοινοπραξία Laskaridis Shipping και Lavinia με τον κινεζικό όμιλο Liaoyu

Κοινοπραξία Laskaridis Shipping και Lavinia με τον κινεζικό όμιλο Liaoyu

Το σχέδιο της κοινοπραξίας είναι να παραγγείλει στην αρχή δύο πλοία ψυγείου με option για άλλα δύο, χωρητικότητας περίπου 11.000 dwt για τη μεταφορά αλιευτικών προϊόντων της Liaoyu

laskaridis
Η Laskaridis Shipping Co., Ltd. και η Lavinia Corporation, ένας καθετοποιημένος ναυτιλιακός όμιλος στην Αθήνα, ο οποίος διαχειρίζεται 90 πλοία bulker, δεξαμενόπλοια και ψυγεία και δραστηριοποιείται στη ναυτιλία, το εμπόριο και τις υπηρεσίες logistics παγκοσμίως, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι υπέγραψαν συμφωνίες με τον όμιλο Liaoyu στο Dalian της Κίνας για τη δημιουργία μιας κοινής εταιρείας που θα δραστηριοποιείται με την επωνυμία Fresh Cool Logistical Services.

Η Liaoyu Group Co.,Ltd. είναι ένας μεγάλος όμιλος βιομηχανίας, αλιείας και επεξεργασίας τροφίμων στο Dalian της Κίνας, ο οποίος κατέχει και λειτουργεί λιμενικές εγκαταστάσεις, ψυκτικές αποθήκες, επιβατηγά πλοία, εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων, εργοστασιακά αλιευτικά σκάφη με περίπου 5.000 εργαζόμενους.

Το σχέδιο της κοινοπραξίας είναι να παραγγείλει στην αρχή δύο πλοία ψυγείου με option για άλλα δύο, χωρητικότητας περίπου 11.000 dwt για τη μεταφορά αλιευτικών προϊόντων της Liaoyu από την Ανταρκτική και παγκοσμίως, καθώς και για την εξυπηρέτηση των μεταφορικών αναγκών της Lavinia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης