myTEKA: Η νέα εφαρμογή για εύκολη και άμεση πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό επικουρικής ασφάλισης

myTEKA: Η νέα εφαρμογή για εύκολη και άμεση πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό επικουρικής ασφάλισης

Μέσω της εφαρμογής, όλοι οι ασφαλισμένοι έχουν τον έλεγχο της επικουρικής σύνταξής τους

teka-koumparas
Το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) φέρνει την επικουρική ασφάλιση στα χέρια των ασφαλισμένων με την καινοτόμο εφαρμογή myTEKA.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα νέο, φιλικό και εύχρηστο ψηφιακό εργαλείο, με το οποίο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να έχει συνεχή εποπτεία και έλεγχο του ατομικού του λογαριασμού, μέσω του tablet ή του κινητού του τηλεφώνου.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, με το myTEKA, οι ασφαλισμένοι έχουν άμεση πρόσβαση στον ατομικό τους λογαριασμό ανά πάσα στιγμή και μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν αναλυτικές, εξατομικευμένες πληροφορίες για το σύνολο των εισφορών που έχουν καταβάλει οι ίδιοι ή/και οι εργοδότες τους, το ιστορικό εισφορών και τις κινήσεις του λογαριασμού τους και τις αποδόσεις των επενδύσεών τους. Επίσης, μπορούν να βρουν απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και τρόπους επικοινωνίας με το ΤΕΚΑ.

«Με την εφαρμογή myTEKA γίνεται ένα ακόμα σημαντικό βήμα, με στόχο τη διαφανή, αξιόπιστη και ευέλικτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, που έχουν ενταχθεί, μέχρι τώρα, στο Ταμείο. Δέσμευσή μας στο ΤΕΚΑ είναι να χτίζουμε καθημερινά ένα σύγχρονο, ψηφιακό οργανισμό, που λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία, με υψηλού επιπέδου επαγγελματική διακυβέρνηση, αλλά και ποιότητα υπηρεσιών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΕΚΑ, κ. Κίμων Βολίκας.

Στο ΤΕΚΑ, οι εισφορές, που καταβάλλει ο ασφαλισμένος και ο εργοδότης του σήμερα για την επικουρική ασφάλισή του, αποταμιεύονται στο δικό του ατομικό «κουμπαρά» και χρηματοδοτούν αποκλειστικά τη δική του επικουρική σύνταξη.

Μέσω της εφαρμογής myTEKA, αλλά και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myTEKA, που είναι ήδη διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2022, όλοι οι ασφαλισμένοι έχουν τον έλεγχο της επικουρικής σύνταξής τους, καθώς μπορούν να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο πού συγκεντρώνονται και επενδύονται οι εισφορές τους.

Η εφαρμογή myTEKA είναι άμεσα διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.

Για να δουν οι ασφαλισμένοι τον λογαριασμό τους, απαιτείται διπλή ταυτοποίηση με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης TAXISnet και στη συνέχεια του ΑΜΚΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε μια μέρα μετά τον θάνατο της 29χρονης κόρης της η μητέρα της μπαλαρίνας Michaela DePrince

Πολλές βροχές στα δυτικά και βόρεια και ζεστές θάλασσες για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους, λέει ο Κολυδάς

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης