Η efood μπαίνει στο χώρο της μικρής λιανικής με δίκτυο καταστημάτων

Τα καταστήματα efood local θα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό - Θα λειτουργούν όλες τις μέρες το χρόνο, με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ

Στο Γουδή, απέναντι απ’ το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» ξεκίνησε το νέο πρότζεκτ της efood με το οποίο θα επιχειρήσει να μπει πιο δυναμικά στο χώρο της «μικρής λιανικής» μέσα από μία νέα πρόταση στο χώρο των convenience stores. Το «efood local» όπως ονομάζεται το νέο concept φυσικού καταστήματος που επιχειρεί να προωθήσει η γνωστή πλατφόρμα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό, με βασικά στοιχεία του καταστήματος την γωνιά του καφέ και τη ζεστή γωνιά, ενώ ενσωματώνει μεγάλη κάβα, καπνικά και είδη mini market, με κωδικολόγιο κυρίως γύρω από το φαγητό και τα snack.

«Το νέο πρότζεκτ έχει το DNA του efood θέτοντας ως στόχο να κάνει εύκολη την καθημερινότητα μας. Θέλουμε να πάμε μπροστά το κομμάτι των convienience stores. Και αυτό θα το κάνουμε συνδυάζοντας κατηγορίες προϊόντων αλλά και αξιοποιώντας τις τεχνολογικές λύσεις. Θέλουμε τις συνέργειες μεταξύ ψηφιακού και φυσικού κόσμου. Να φέρουμε στο φυσικό κατάστημα την ευκολία και την εμπειρία των ηλεκτρονικών αγορών του efood», σημείωσε κατά τη χθεσινή παρουσίαση ο Γενικός Διευθυντής Quick Commerce της efood κ. Χάρης Τάκας. Προανήγγειλε και πρόγραμμα CSR με κέντρο τη γειτονιά.



Τα καταστήματα θα λειτουργούν όλες τις μέρες το χρόνο με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. «Όλα θα γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες της γειτονιάς», σύμφωνα με τον κ. Τάκα. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κάποια καταστήματα να λειτουργούν και επί 24ωρης βάσης.

Όπως εξήγησε μετά τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στο Χαλάνδρι θα ακολουθήσει μία περίοδος δοκιμών πριν ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr