Τιμές καυσίμων: Στα 1,74 ευρώ/λίτρο η αμόλυβδη

Τιμές καυσίμων: Στα 1,74 ευρώ/λίτρο η αμόλυβδη

Η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης διαμορφώνεται, πανελλαδικά, σε 1,74 ευρώ το λίτρο, του πετρελαίου σε 1,53 ευρώ και του υγραερίου σε 0,86 ευρώ

pratiria_venzini
Πτωτικά κινείται το κόστος στα καύσιμα κίνησης, με τη μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης να διαμορφώνεται, πανελλαδικά, σε 1,74 ευρώ το λίτρο, του πετρελαίου σε 1,53 ευρώ και του υγραερίου σε 0,86 ευρώ.

Η καθοδική πορεία που ακολουθούν οι τιμές κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αποτυπώνεται στα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης.


kausima

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως το μέσο κόστος στην απλή αμόλυβδη βενζίνη ξεκίνησε την 1η.9.2024 από 1,81 ευρώ το λίτρο, στο πετρέλαιο κίνησης από 1,57 ευρώ και στο υγραέριο από 0,86 ευρώ.


Στα 1,70€ η βενζίνη στην Αθήνα

Σε 1,70 ευρώ το λίτρο διαμορφώνεται η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), ενώ στην Πάτρα πωλείται 1,75 ευρώ το λίτρο, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (16/9) από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ακόμα και σε αρκετά νησιά, οι τιμές παραμένουν κάτω από 2 ευρώ, που συνήθως το μέσο κόστος υπερβαίνει τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, στα Δωδεκάνησα η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης είναι 1,92 ευρώ το λίτρο, ενώ στη Ζάκυνθο, στο Ηράκλειο, στην Κέρκυρα και το Λασίθι είναι ακόμη πιο οικονομική (1,80 ευρώ το λίτρο). Στην Κεφαλλονιά και τη Λέσβο το κόστος διαμορφώνεται σε 1,84 ευρώ, στις Κυκλάδες σε 1,999 ευρώ, στη Λευκάδα σε 1,83 ευρώ, στο Ρέθυμνο σε 1,81 ευρώ, στη Σάμο σε 1,82 ευρώ, στα Χανιά σε 1,78 ευρώ και στη Χίο σε 1,74 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης